Behöver du förändring? / Del 3

Behöver du förändring
Del 3

Vad ger det att jobba med sin personliga utveckling?

Coachingen tillsammans med träning i meditation – var det som förde mig långsamt tillbaka till ett bättre nu. Starten till något bättre. Till ett nu där jag fick lättare för att stanna upp, få syn på mina beteendemönster och där jag blev mer inlyssnande mot mig själv och det jag behövde. Där jag inte längre lika kritiskt dömde mig själv och andra. Det tog tid. Det krävdes tålamod.

Insikter som faller på plats

Det är fantastiskt att bevittna när insikterna faller på plats hos klienterna jag jobbar med.

Så här sa en klient;

”Samtalen med dig har verkligen gett mig mycket. Mycket av det vi pratat om är saker som bekymrat mig i flera år. Med din hjälp har jag börjat kunna sätta ord på det jag tänker och det jag känner. Jag har börjat inse vad mina bekymmer egentligen handlar om och kan nu på ett mer konstruktivt sätt också jobba med dem. Tack ❤️

Återfall

Alla sk återfall eller sk misslyckande som många känner det som – måste man möta med en extra stor portion självkärlek och medkänsla med sig själv 💚

Det tar tid att ändra sitt förhållningssätt till sig själv och sin omvärld. Varje återfall är en påminnelse om det man tycker är viktigt och vill fortsätta utvecklas inom.

Behöver du förändring? – Hela serien del 1-3

PS. Vill du läsa hela serien “Behöver du förändring?” – klicka på länkarna nedan;

Börja idag

Det finns hjälp att få. Du behöver inte göra detta själv.

Coaching erbjuder konstruktiva och värdefulla verktyg för den som på ett framåtriktat sätt vill utveckla och arbeta med sig själv.

Områden att coachas inom kan vara allt från att hitta balans i livet, arbetssituationen, relationen till dig själv eller till andra, karriären, stress, föräldrarollen och annat som drömmer om och längtar efter.

Hör av dig till mig via knappen nedan, på christel.lilja@nyinsikt.com eller på 0706-500855 så berättar jag mer om hur man jobbar med detta.

Klicka här om du vill läsa hela nyhetsbrevet.

 

Du är den viktigaste i ditt liv 💚💚

Ta hand om dig!

/ Christel

 

Ställ en fråga