Behöver du förändring? / Del 1

Behöver du förändring
Del 1

Står du och stampar på en plats där det inte känns bra just nu? 

Kanske har du stått där ett tag …

Det är okej att må dåligt

Alla känner sig vilsna och mår dåligt ibland. Allt annat är orimligt att förvänta sig. Det kanske bara är svårt att veta var man ska börja. Det var det för mig.

Det är svårt att få syn på sina egna beteendemönster och hur dessa påverkar en själv och andra. Och därmed är det nästintill omöjligt att själv förstå hur dessa kan utvecklas vidare framåt.

Ibland stark … ibland skör 

Läs mer i nyhetsbrevet om hur detta har varit för mig på min livsresa och tills jag insåg att jag verkligen behövde någon utomstående att prata med. Det gick inte längre.

Jag fick många insikter. Plötsligt insåg jag att det är orimligt att kräva av sig själv att i alla lägen vara stark och drivande.

Det finns hjälp att få

Så här uttryckte en klient sin upplevelse av samtalen med mig.

”Att få komma på samtal hos dig är som en rening för själen. Det är så skönt att få sätta ord på det jag känner och att också få stöd och verktyg för att fortsätta vägen framåt. Det som kändes totalt blockerat innan – där ser jag idag en strimma ljus och det känns mer möjligt att komma igenom. Tack ❤️

En annan klient sa så här.

”Jag har fått insikt om att jag själv kan påverka min situation. Jag har sett att det jag trodde var omöjligt var möjligt. Jag känner idag mindre stress och jag har fått verktyg för att bättre hantera den när den dyker upp”

PS

Läs hela nyhetsbrevet här. Gör gärna övningen i brevet för att få utforska nuet precis så som det är. Just nu. Se vad du upptäcker.

I nästa vecka fortsätter resonemanget kring personlig utveckling ur perspektivet att du behöver börja med dig själv.

Hoppas vi ses då!

Ställ en fråga