Coaching & Mentorskap

Hur stöttar ni era medarbetare i förändring? Så att medarbetaren kan växa, utvecklas och ta ansvar för sin egen utveckling, nå sin fulla potential och få lysa så starkt som det är tänkt och menat. Där ni båda blir vinnare.

Om Coaching

Coaching är kraftfullt och riktar sig till personer som vill utvecklas och ta nya steg mot att bättre leda sig själv och andra. Coachingen kan hjälpa till i allt från förändringar på jobbet/organisationen, karriären, kollegorna/medarbetarna, i relationen till sig själv och andra. Och inte minst till livspusslet i sig självt.

För att få ut mesta möjliga av vårt samarbete inser du att tid och energi behöver investeras. Du är redo, vill utvecklas och ta nästa steg för att bättre nå din verkliga potential. Kanske har du just nu inte tillgång till alla svaren och vet inte exakt vad du vill, men du är redo att ta ansvar för din utveckling och vill jobba fokuserat med detta för att komma till platsen du vill vara på.

Beroende på var du är på din personliga resa ökar coaching och mentorskap generellt din klarsyn, fokus och den medvetna närvaron. Du får med dig verktyg som tillsammans med din egen klokskap hjälper dig vidare i det som du vill förändra eller uppnå. Självkänslan stärks och du får helt enkelt lättare för att fatta beslut och ta dig till platsen du vill vara på.

Vi möts på det sätt som passar dig bäst – antingen i Lund eller online t ex via Zoom, Skype, telefon.

Läs mer om Chefs- och ledarskapsstöd och DuoCoaching

Om Mentorskap

Ibland kommer känslan av att NU … är jag redo att ta itu med och förändra det jag vill förändra. Sen plötsligt mattas känslan av och försvinner.

Väljer du in mentorsprogram med mig får du mig vid din sida en längre tid. Jag följer dig nära och finns där både som gas och broms. Jag utmanar dig i det du är i och vi sätter upp konkreta mål och delmål för din utvecklings bästa och för dig att ta nya steg mot att bättre följa det som känns rätt för dig. Det krävs mod och tålamod. Du behöver vara beredd på att investera både tid, energi och engagemang.

Beroende på vilket upplägg du väljer – jobbar vi tillsammans ett halvt eller helt år för att skapa en miljö som präglas av utveckling och växande så att du kan leda dig själv till platsen du drömmer om och vill vara på.

Ser fram emot att höra ifrån dig. Kontakta mig gärna så diskuterar vi förutsättningslöst utifrån dina behov.

Du behöver inte veta vad du behöver när du kontaktar mig. Det utforskar vi på vår första träff.

Boka nu

 

Ny Insikt erbjuder

Jag coachar både chefer, ledare och medarbetare som vill bli bättre på att leda sig själv och andra. Jag erbjuder också inspirationsföreläsningar/workshops i Det coachande förhållningssättet – för de som vill bli bättre på att coacha och leda andra. Läs mer om Det coachande förhållningssättet.

Vi ses i Lund alternativt online via t ex Zoom, Teams, Skype, telefon. Leder samarbetet till coaching för flera personer på ert företag – finns även möjligheten att jag kommer ut till ert företag.

Coaching

Som coach och mentor är jag inkännande, icke dömande, omtänksam och varm.  Jag ställer kraftfulla och utmanande frågor. Jag utmanar dig att se på din situation utifrån nya perspektiv och ger dig återkoppling på det jag ser och hör dig säga. Utifrån de mål du sätter upp leder våra samtal till handlingar som du själv jobbar vidare med mellan våra träffar.

Ser fram emot att höra ifrån dig!

Boka nu

Mentorskap – 6 eller 12 månader

Väljer du in mentorsprogram med mig får du mig vid din sida en längre tid. Jag följer dig nära och finns där både som gas och broms. Jag utmanar dig i det du är i. Vi sätter upp konkreta och tydliga mål och delmål. Du kommer genom detta att utvecklas och ta nya steg mot att bättre följa det som känns rätt för dig.

Ser fram emot att höra ifrån dig!

Boka nu

 

Referenser

“Jag har en lång och smärtsam resa bakom mig. När jag kom till dig såg jag inget ljus i mörkret, det var som att jag stod på ingenting. Det har varit en kraftfull process. Nu känner jag att jag har fotfäste igen och jag har till och med en plan för både hösten och våren vilket känns underbart.”

Anna-Lena, 33 år

“Både coaching och mentorskap med dig har gjort stor skillnad för mig. Jag har lärt mig stanna upp och inte bara rusa på. Mina relationer omkring mig har förbättrats. Jag uttrycker mig tydligare var min gräns går och vad jag behöver. Både som chef på jobbet och som förälder och partner hemma. Det är en sådan befrielse att våga stå upp för sig själv. Fullt ut. Det är ofta din röst dyker upp i situationer där jag behöver stanna upp. Alla borde ha en coach 🙂 Tack för allt!”

Annelie, 43 år

“Jag har mycket som har varit svårt bakom mig. Känner att detta arbete har tagit mig vidare till nästa steg för mig. Jag har släppt taget om en del och känner större förståelse och acceptans över varför det har varit som det har varit. Jag ser att vi har följt en process men har också känt att så mycket mer har tagits med och in i detta arbete. Tacksam mot mig själv för att jag valde in detta. Tack Christel”

Lars, 52 år

“Jag är så himla tacksam för att jag hittade dig. De verktyg som du gett mig har förändrat mitt liv för alltid. Jag har haft långa perioder av ren lycka. Något som jag aldrig upplevt tidigare. Mina relationer har blivit markant bättre. Min mamma insåg nog hur dåligt jag hade mått, vilket inspirerade henne själv, samt att hon pratade med min pappa, om att vara bättre människor. Min relation till dem är bättre än den någonsin varit.”

Lisette, 37 år