Coaching & Mentorskap

Står du i ett vägskäl och längtar efter att få följa ditt hjärta, din känsla och leda dig själv utifrån det? Vet du inte riktigt hur du ska komma vidare och behöver få hjälp med att se nya perspektiv?

Om Coaching

Coaching eller livscoaching är kraftfullt för dig som är beredd att ta nästa steg i livet. Du kanske just nu inte har tillgång till alla svaren och vet inte exakt vad du vill. Du inser att du behöver investera tid och energi för att fullt ut komma hem i dig själv och det du vill få ut av livet. Coaching bidrar i detta arbete med sig själv.

Som coach är jag inkännande, icke dömande, omtänksam och varm. Våra möten är präglade av närvaro, öppenhet och där jag ställer kraftfulla och utmanande frågor. Jag utmanar dig att se på din situation utifrån nya perspektiv och ger dig återkoppling på det jag ser och hör dig säga. Utifrån de mål du sätter upp leder våra samtal till handlingar/åtgärder som du själv jobbar vidare med mellan våra träffar. Ett steg i taget som tar dig i en för dig “mer rätt” riktning. För att ta dig mot det du drömmer om och längtar efter.

Exempel på områden för Coaching & Mentorskap

Coaching & Mentorskap utvecklar den som vill ta nästa steg mot att bättre leda sig själv. Både förståelsen och medvetenheten ökar och fördjupas. När medvetenheten ökar blir det också lättare att “se igenom” sina beteendemönster och det som står i vägen framåt.

Exempel på områden att coacha i / jobba med kan vara att hitta balans i livet, arbetssituationen, relationen till dig själv eller till andra, karriären, stress, föräldrarollen, träning och annat som kanske inte har blivit som du tänkt och drömt om.

Avser coachingen relationen mellan två personer? Läs mer under ParCoaching (privat) och DuoCoaching (yrkesrelaterad)

Om Mentorskap

Ibland kommer känslan av att NU … är jag redo att ta itu med och förändra det jag vill förändra. Sen plötsligt mattas känslan av och försvinner. Väljer du in mentorsprogram med mig är jag med dig där du bäst behöver mig. Det betyder att ibland väljer du att ha med mig i en halvtimmesavstämning/coaching och ibland kanske du vill ha med mig på en planering och upplägg av något som tar ett par timmar upp till kanske en halv/heldag.

Jag följer dig nära och finns där både som gas och broms. Jag utmanar dig i det du är i och du kommer att utvecklas och ta nya steg mot att bättre följa det som känns rätt för dig. Det krävs mod och tålamod. Växande och läkande tar tid. Du behöver vara beredd på att investera både tid, energi och engagemang.

Vi ses i den miljö som blir bäst och mest kreativ för dig vid varje tillfälle. Du har också under mentorsperioden fri tillgång till mig för mejl- och telefonavstämningar mellan våra träffar.

Beroende på vilket upplägg du väljer jobbar vi tillsammans – under ett halvt eller helt år – för att skapa en miljö som präglas av utveckling och växande. Så att du kan leda dig själv till platsen du drömmer om och vill vara på. Vi skräddarsyr helt enkelt det upplägg som blir bäst för dig.

 

Du behöver inte veta vad du behöver när du kontaktar mig. Det utforskar vi tillsammans vid vår första träff.
Vad drömmer ditt hjärta om?

Kontakta nu

Ny Insikt erbjuder dig

Jag bjuder på ett första kort avstämningsmöte per telefon utan kostnad. Detta första samtal handlar främst om att skapa förtroende och tillit för vårt fortsatta arbete tillsammans. Vi bokar därefter upp tid för vårt första samtal och vi träffas i Lund eller online t ex via Skype, Zoom, Teams, FaceTime, Signal, telefon.

Coaching

Beroende på var du är på din personliga resa ökar coaching generellt ditt fokus och närvaro. Du får genom coachingen med dig verktyg och handlingar/åtgärder som tillsammans med din egen klokskap hjälper dig vidare i det du vill förändra eller uppnå.

Du får ny insikt och känner dig mer öppen för nya perspektiv. Självkänslan stärks och hinder och begränsningar försvinner. Din klarsyn ökar och du får helt enkelt lättare för att fatta beslut som leder till och tar dig mot dina drömmars mål. Du blir mer du.

Kontakta nu

Mentorskap – 6 eller 12 månader

Väljer du in mentorsprogram med mig är jag med dig där du bäst behöver mig. Det betyder att ibland väljer du att ha med mig i en halvtimmesavstämning/coaching och ibland kanske du vill ha med mig på en planering och upplägg av något som tar ett par timmar upp till kanske en halv/heldag.

Vi ses i den miljö som blir bäst och mest kreativ för dig vid varje tillfälle och du har fri tillgång till mig för mejl- och telefonavstämningar mellan våra träffar. Vi skräddarsyr helt enkelt det upplägg som blir bäst för dig.

Kontakta nu

Referenser

“Det är första gången som jag kommit i kontakt med coaching och jag kan bara säga att det verkligen har hjälpt mig för att komma vidare efter min svåra separation. Mycket som har blottlagts. Tidigare kändes det som att jag satt fast men nu har det blivit  klarare vad som är viktigt för just mig och hur jag nu vill ta mig vidare. Tack för att jag fick träffa dig.”

Pernilla, 44 år

“Jag är sååå tacksam att jag tog mig tid å komma till dig. Du gav mig så mycket verktyg. Ditt sätt att coacha mig har satt många tankar. Du finns för alltid i mitt hjärta. Stolt över att jag gick i terapi hos dig .. pratar ofta om dig inför vänner. Du är kvinnan i Lund som hjälpte mig få livet tillbaka. Ett tag var det riktigt svart innan jag tog kontakt med dig. Jag är så tacksam. Du var tydlig, hård, rakt på, samtidigt mjuk, ödmjuk, inkännande, varm allt i en härlig kombo. Kan känna din kärlek inom mig när du står där med ditt leende på trappan. Du betydde massor. Trodde på mig. Kram och tack ännen gång du förändrade mitt liv o mina tankar ..”

Jeanette, 56 år

“Jag vill först ännu en gång berätta hur tacksam jag är att du gett mig möjligheten att fylla på min känslomässiga verktygslåda och gjort mig mer uppmärksam över vad jag behöver i livet och kunnat släppa taget om mycket som hänt.  Dina ord ekar fortfarande i mitt huvud varje dag; att vara sårbar, att jag bara ska vara mig själv, att jag ska ge mig det jag behöver och framförallt att jag duger precis som jag är. Jag har helt ändrat inställning till min ångest och mina panikattacker. Jag har också lärt mig att vända en ångestfylld situation till något positivt om de känslorna skulle få för sig att dyka upp.”

Johannes, 33 år

“Det har hänt mycket i mitt liv, både bra och jobbigt, och jag förundras gång på gång över min förmåga att hantera situationer jag hamnar i där jag verkligen blivit tvungen att lyssna mig mig själv, stå upp för mig själv och allt jag står för även om det har betytt att jag riskerar förlora den jag älskar. Jag har lärt mig så otroligt mycket av dig genom åren och det känns såå fruktansvärt bra även om det är skittufft att jag gång på gång känner mig stolt över hur jag hanterar situation efter situation, hur jag kan behålla lugnet, beta av det som behöver betas av steg för steg och ha det tålamod som behövs och våga lita på att det kommer att ordna sig även om jag inte alltid vet hur. Jag är så otroligt glad och tacksam över all den guidning jag fått av dig som nu verkligen hjälper mig <3”

CO, 42 år