Om Christel Lilja

Jag har ett stort genuint intresse för människor. Med öppet hjärta, respekt och ett ickedömande förhållningssätt möter jag mina medmänniskor, något som genom åren lett till stora förtroenden både inom arbetslivet och privat.

Jag brinner för mötet med människan och det bästa jag vet är att få jobba med personers och gruppers utveckling. Genom det få se dessa utvecklas, bli bättre på att leda sig själva och ta nästa steg mot sina drömmar.

Genom arbetslivet har jag fått lång erfarenhet av både formellt och informellt ledarskap och har bland annat haft roller inom både Finance och Marknad i en stor global organisation. I min senaste roll där ansvarade jag för kundarbetet och var en del av ledningsgruppen. Jag arbetade bland annat med förändrings- och strategiarbete, account management, projekt- och processutveckling.

Jag ser hur ett flexibelt och varmt ledarskap tillsammans med struktur och tydliga mål gör skillnad för de jag arbetar med. Både personer och grupper från företag och privat.

Jag är mamma till fyra barn. Vårt första barn föddes svårt sjuk och vi förlorade henne efter några månader. Tiden och upplevelserna vi fick tillsammans med Emelie gjorde stora avtryck i våra liv. Vi fick insikter för livet. Detta har jag skrivit om i boken Heal My Voice Sweden™, Frigörande Röster.

Jag är en glad, positiv och nyfiken person. Utifrån hur livet och arbetslivet har format sig har jag fått nya insikter och perspektiv.

Samarbetspartners

Jag ser ofta möjligheter till nya steg och utveckling mot något bättre … där andra kanske ser hinder. Jag har också sett att det finns flera vägar till läkande och växande. Insett vikten och värdet av medveten närvaro och närheten till naturen. Här hittar jag inspiration, balans och återhämtning. Att i det stanna upp och lyssna inåt för att ibland byta fokus och välja nya tankar. I medkänsla och självkärlek till mig själv. Alla naturbilder är tagna på Österlen.

Jag arbetar med flera olika metoder och min verktygslåda och tillvägagångssätt förfinas och uppdateras hela tiden tillsammans med mig och min utveckling.

Certifikat / Utbildningar

  • Beteendevetenskaplig grundkurs, Lunds Universitet
  • Diplomerad coach enligt ICF riktlinjer, Your Vision Coach Academy
  • Diplomerad duocoach (med grund utifrån ICF), UL3 Sverige AB
  • DISC personlighetsprofiler, Svenska DISC deluxe AB
  • Certifierad handledare för sorgbearbetning inkl vidareutbildningen inom komplicerade förluster, Svenska institutet för sorgbearbetning
  • Kognitiv beteendeterapi (KBT), Sverigehälsan
  • Certifierad mindfulnessinstruktör, Mindfulnesscenter, MFC, Ola Schenström
  • Vipassana Meditation, Nordens Vipassana center – Dhamma Sobhana
  • YinYogainstruktör, YinYoga Stockholm – Wisdom Works AB, Magdalena Mecweld
  • Flera utbildningar inom ledarskap och personlig utveckling via bland annat Tetra Pak och Unfold Transformation