Inspirationsföredrag

Jag föreläser och delar med mig av det som jag kan och har erfarenhet av. Jag föreläser både i det lilla och stora formatet. Här finns några exempel på Inspirationsföredrag som jag ger.

Välkommen att kontakta mig om du har ett specifikt önskemål på föreläsningsämne. Vi skräddarsyr upplägg utifrån era behov och föreläsningarna anpassas efter syfte, målgrupp och tid.

För inplanerade Inspirationsföredrag och föreläsningar titta under Aktuellt

Ser fram emot att höra ifrån dig/er för en första förutsättningslös diskussion utifrån era behov och önskemål.

Kontakta nu

Ny Insikt erbjuder dig

Kontakta mig om ni har ett specifikt önskemål på föreläsningsämne. Vi skräddarsyr upplägg utifrån era behov och föreläsningarna anpassas efter syfte, målgrupp och tid. Exempel på föreläsningar är;

Mindfulness – träna ditt hjärta och din hjärna

På dessa inspirationsföredrag får ni bland annat ta del av:

 • Hur vår vardag skapar splittring och hur det påverkar oss
 • Om människans ursprung och vad som händer i kroppen när vi är stressade
 • Vad Mindfulness är och vad träningen i detta bidrar med
 • Vad vetenskapen/resultaten i forskningsstudier visar resultat på
 • Effekterna för de som tränar

Vi gör några mindfulnessövningar tillsammans – antalet övningar beror på omfattningen på uppdraget 2-8 h. Deltagarna får också ett antal konkreta övningar/verktyg med sig hem att använda för att bättre hantera stressen i vardagen

Läs mer om Mindfulness

Kontakta nu

Vad drömmer ditt hjärta om?

En inspirationsföreläsning som tar sitt avstamp från att splittringen omkring oss har ökat. Det är mycket som tar vårt fokus och det krävs mer av oss för att riktigt förstå och ge oss det vi behöver för att må bra. Vi beaktar hur detta påverkar oss rent fysiskt, vad man kan göra för att på ett bättre och lättare sätt få kontakt med sig själv och det man drömmer om.

Efter denna föreläsningen har deltagarna fått “lyssna” på sitt hjärta. De har också fått med sig konkreta åtgärder och aktiviteter på vad de kan göra för att komma vidare mot sina drömmars mål.

Kontakta nu

Sorgbearbetning

Vi kommer under denna föreläsning gå igenom;

 • Vad sorger och förluster är
 • Våra reaktioner i samband med en förlust
 • Vår omgivnings reaktioner då vi sörjer
 • Vad vi “tar till” när det känns svårt sk energifrigörande beteende
 • Hur man konstruktivt kan bearbeta sorgen … för att därmed släppa taget och gå vidare i livet
 • Hur det har påverkat de som har valt in sorgbearbetning

Jag kommer under denna föreläsning även berätta om en del av mina upplevelser då vårt första barn föddes svårt sjuk och som vi förlorade efter några månader.
Läs mer om Sorgbearbetning

Kontakta nu

Referenser

“Väl avvägt mellan aktiviteter och mat, intressant föreläsning och alltid kraftfullt med bra och öppna diskussioner ifrån många.

Vill få höra mer om din resa med dig själv.”

Carl, 46 år

“Jag tar med mig mycket men ordet ögonöppnare är nog det som bäst beskriver det jag känner. Jag åker hem med en känsla av att jag kan påverka min egen situation och att börja i det lilla. Ska också börja meditera fem minuter varje. Insikten om att det är bättre att börja med detta än att inte börja alls. Tack för att du så öppet delade med dig av din resa.”

Anna, 39 år