Vill du få tillgång till mer av dig själv?

Jag trodde inte på det och jag gillade det inte …

Jag började meditera när livet var svårt. Livscoachen sa åt mig att jag behövde lära mig meditera … för att få bättre styr på alla starkt kritiska och dömande tankar som okontrollerat for åt alla håll.

Instruktionerna jag fick var …
Följ andetaget fram och tillbaka. När tankarna far iväg, låt dem passera och kom tillbaka med fokus till andetaget igen och fortsätt följ det. Detta lät enkelt. Men var så svårt. Jag kände mig förlorad i alla mina tankar. Det kändes meningslöst.

Hur skulle detta kunna hjälpa mig? Att sitta och följa mitt andetag fram och tillbaka.

Jag trodde inte på det och jag gillade det inte. Förstod på riktigt inte hur det skulle kunna förändra något för mig. Ändå var det här läkningen började…. Jag kunde ju inte längre fortsätta på det sätt som jag gjort innan. Jag fortsatte meditera. Ett steg i taget. Långsamt. Jag fick verktyg för livet.
Ps. Vill du prova att göra en egen meditation – så gör gärna övningen längst ner i nyhetsbrevet. Se länk nedan. Det var så här jag började.

Christel

 

Läs mer om detta i nyhetsbrevet

Läs mer om mindfulness

 

Ställ en fråga