Tack för allt! God Jul och Gott Nytt År från Ny Insikt

Tack för allt ❤️

Tack för alla möten med er fina klienter och kunder!

Varje möte nytt och oförutsägbart. Vart och ett alldeles unikt. Öppet och nyfiket har jag gått in i varje möte och uppdrag … för att se vad det är ni har önskat. Många fina ord har jag fått tillbaka både under “resan” och efteråt när jag har ställt frågan … “vad har det här gett dig?”

Mejl som beskriver vad det har gett som har kommit direkt efter avslutat “uppdrag” och mejl som kommer efter 1-3 år för att igen tacka vad det gav att få möta sig själv i mig genom Ny Insikt. Så här skrev ett par …

“Allt blev kaos, kroppen hade sagt till under lång tid att det var dags att tagga ner. Men jag var så van vid att bara köra på och lösa saker, vara i farten hela tiden. Vila kan jag göra när jag är död. Tills det bara sade stopp. Hur tusan kokar jag kaffe. På den nivån var det vissa dagar. Jag hade turen att komma i kontakt med Christel. Mindfulness, stanna upp, andas. Bara vara! Det var en utmaning att stanna upp och bara finnas, andas, acceptera att alla känslor är okej. Men ju mer jag tränade och ju fler samtal jag hade med Christel så börja jag sakta känna att ja men det här fixar jag. Paniken att inte kunna fixa allt lade sig. Jag kunde stanna upp mitt i en promenad och bara lägga märke till de små detaljerna, den gröna färgen på bladet, Myran som kröp på stenen. Jag vara bara där och då. Hjärnan var inte överallt och ingenstans. Jag var bara där. I början var mindfulness en träning, nu är det endel av min vardag.”

“Sorgebearbetningen har varit en väldigt viktig resa för mig. Christel fick mig att förstå och ta till mig saker på ett helt nytt sätt, detta genom otrolig vägledning och ödmjukhet. Hemövningarna var konkreta och tydliga vilket hjälpte mig att skifta fokus. Jag har nu förstått att allt kommer inifrån. Att lycka kommer inifrån. Och att läka tar tid. Jag har fått en stor respekt för mitt inre och är för första gången hoppfull om nuet och en ljusare morgondag, och att det som hänt inte styr mig längre. Tack.”

 

Önskar dig och de dina en underbar julledighet! 🤶🌲🤶

Varm julkram / Christel

Ställ en fråga