Sorgbearbetning

Vill du komma vidare? Längtar du efter att få uppleva den lätthet som uppstår när du har accepterat, försonats och förlåtit? För att du själv ska bli fri…

OM SORGBEARBETNING

Vi är alla med om förluster någon gång i livet.

Vid alla förluster, kriser och större förändringar uppstår olika förlustreaktioner vilket är alldeles normalt och naturligt.

Sorgbearbetning hjälper dig med att identifiera det som behöver bearbetas och läkas. Vi jobbar härifrån och framåt och vi följer ett pedagogiskt evidensbaserat handlingsprogram.

Du kommer att titta bakåt för att acceptera och försonas – både med dig själv och med det som har varit. För att känslomässigt kunna läka och lämna smärtan bakom dig. För att därefter gå vidare framåt mer lätt och fri.

Erfarenhet, från att ha försonats med sig själv och det man varit med om, visar att ältandet mattas av, livslusten och energin ökar. Det blir helt enkelt lättare att vara mer närvarande i livet och nuet som det är.

Ni får med er verktyg som tillsammans med er egen klokskap hjälper er vidare i det ni vill förändra eller uppnå.

Läs mer om sorgbearbetning 

SAGT OM SORGBEARBETNING HOS NY INSIKT

“Jag sökte upp Christel med en otydlig önskan att ändra på något, oklart vad. Med fingertoppskänsla och en absolut närvaro ledde hon mig sedan igenom processen, ibland genom att tillfälligt avvika från den för att följa ett spår som kanske inte direkt hörde dit men som behövdes för att bilden skulle bli komplett. Skicklig, modigt och väldigt insiktsfullt. Jag är glad att ha delat den här upplevelsen med Christel och känner att jag fått ett kraftfullt verktyg att själv jobba vidare. Hela processen präglades av närvaro, lyssnande och träffsäker intuition, för att sammanfatta det med ett ord så kändes det sant. Tack.”

Vill du veta mer om sorgbearbetning eller Ny Insikt är du välkommen att kontakta mig på christel.lilja@nyinsikt.com

Ser fram emot att få träffa dig! / Christel

 

Ställ en fråga