Parcoaching & Duocoaching

Vill ni få hjälp med att byta fokus i er relation och locka fram det bästa hos var och en av er? Vill ni på ett positivt sätt utveckla er relation till nästa nivå?

OM PARCOACHING & DUOCOACHING

Genom ParCoaching och DuoCoaching får ni en större medvetenhet om varandras situation och får fördjupad förståelse och respekt för varandras behov.

Ni får med er verktyg som tillsammans med er egen klokskap hjälper er vidare i det ni vill förändra eller uppnå.

Arbetetssättet är lösningsfokuserat och framtidsorienterat men ibland behöver vi gå bakåt för att kunna gå vidare framåt. Det betyder att vi kan behöva gå djupare i enskilda möten för att frigöra sådant som inte längre bidrar på ett positivt sätt i relationen.

Genom större medvetenhet får ni nya insikter och blir också mer öppna för nya perspektiv. Ni blir bättre på att möta varandra där ni verkligen är och inte där ni önskar att den andra vore.

ParCoaching riktar sig till privata relationer. Är relationen mer yrkesrelaterad kallas detta DuoCoaching – men arbetssättet är ungefär detsamma.

Läs mer om parcoaching och duocoaching

SAGT OM PARCOACHING HOS NY INSIKT

Slitningarna i vår relation har pågått under några år. Så vi var ganska uppgivna när vi kom till Christel. Vi tyckte att vi hade försökt det mesta. Christel hjälpte oss att se på vår situation med nya ögon och med större klarhet. Det blev tydligare för oss vad vi kunde påverka och vad vi behövde släppa taget om. Både i det konkret praktiska men också vad gällde drömmar och förväntningar. Vi är på en bättre plats nu i vår relation och vill varmt rekommendera Christel som med både fasthet och mjukhet ledde oss igenom detta.”

Vill du veta mer om parcoaching, duocoaching eller Ny Insikt är du välkommen att kontakta mig på christel.lilja@nyinsikt.com

Ser fram emot att få träffa dig! / Christel

 

Ställ en fråga