Mindfulness On line …. Nya tider

Mindfulness On line … Nya tider

Testar tekniken inför morgonens Mindfulness on line på stort företag.

Undrade lite hur det skulle kännas att guida en grupp på distans … Har ju haft många möten digitalt genom åren men aldrig lett en meditation/mindfulnessövning. Men det gick riktigt bra.

Träningen i Mindfulness påverkar dem omkring oss

Fick fin feedback från deltagarna efteråt och där en berättade att även katten hade fått vara med i knät under själva meditationen 🙂 Det är kul med responsen vi får från våra husdjur när vi själva är lite mer medvetet närvarande.

För några år sedan när jag skulle avsluta en grupp jag hade haft i mindfulness så fick de svara på frågan ”Vad har träningen gett dig?” Då svarade en deltagare att han hade fått bättre kontakt med sina katter. Från att katterna tidigare nästan hade undvikit honom i hemmet … till nu där de gärna sökte hans sällskap. Helt underbart!

Då kan man ju förstå hur mycket träningen även påverkar våra relationer till varandra. Detta är en vanlig feedback på kurserna/träningen i mindfulness … att just relationerna har blivit bättre till dem man har nära sig … allt från de på jobbet till de där hemma.

Hur gör du för att bli mer medvetet närvarande i din vardag?
Där du hittar fokus och fattar lite mer kloka beslut …. Istället för att den sk autopiloten väljer åt dig.

Ställ en fråga