Mentorskap

Känner du dig redo för att syna dina beteendemönster och utveckla ditt självledarskap? Kanske vill du ha någon vid din sida i den processen…

OM MENTORSKAP

Väljer du in mentorsprogram med mig får du mig vid din sida en längre tid. Jag följer dig nära under ett antal månader kanske år och finns där både som gas och broms.

Jag utmanar dig i det du är i och vi sätter upp konkreta mål och delmål för din utvecklings bästa. För dig att ta nya steg mot att bättre följa det som känns rätt för dig.

Det krävs mod och tålamod. Du behöver vara beredd på att investera både tid, energi och engagemang.

Läs mer om mentorskap

SAGT OM MENTORSKAP HOS NY INSIKT

Jag har lärt mig stanna upp och inte bara rusa på. Mina relationer omkring mig har förbättrats. Jag uttrycker mig tydligare var min gräns går och vad jag behöver. Både som chef på jobbet och som förälder och partner hemma. Det är en sådan befrielse att våga stå upp för sig själv. Fullt ut. Det är ofta din röst dyker upp i situationer där jag behöver stanna upp. Alla borde ha en coach ☺️

Vill du veta mer om mentorskap eller Ny Insikt är du välkommen att kontakta mig på christel.lilja@nyinsikt.com

Ser fram emot att få träffa dig! / Christel

 

Ställ en fråga