Jag mötte en rädsla …

Strategier för att kringgå rädslan …

Jag har hittills konsekvent (i princip) tackat nej till alla uppdrag på engelska. Tills en beställare och VD för ett par månader sedan utmanade mig och frågade … Varför?

Jag stannade och andades i frågan. Insåg snabbt att det ju handlade om rädsla. Rädsla för att inte hitta orden och för att inte nå fram med mitt viktiga budskap inom det jag skulle föreläsa.

Vad skulle hända om jag mötte rädslan…

Jag insåg i diskussionen med honom att jag inte kunde säga nej. Det var dags att möta denna rädsla. Det är ju precis så här jag själv utmanar mina klienter och kunder.

Sagt och gjort. Med ett hjärta som slog fortare än vanligt, torr mun, svettig panna och mjuka ben mötte jag honom och hans team på 18 personer med olika nationaliteter i en föreläsning med temat ”Stay focused in a busy environment”

Det var verkligen darrigt i början men efter att ha gjort en mindfulnessövning med dem så slappnade även jag av. Det var en härlig känsla!

Nöjd kund

Kunden var också nöjd. Feedback från VD´n ”Bra session – du är mer än kapabel att köra på engelska”.

Härligt med nöjd kund! Nu är jag redo för fler uppdrag på engelska. Tacksam för att jag vågade möta denna rädsla som jag släpat på så länge.

 

Vilken rädsla skulle du vinna på att möta?

 

Ställ en fråga