Fem år med Ny Insikt

Fem år med Ny Insikt – detta ska firas!

Det var detta jag skulle bidra med i de kurser, inspirationsföredrag och samtal jag skulle erbjuda mina kunder och det var också det jag själv fått under min resa med mig själv. Nya Insikter. Ökad förståelse och medvetenhet. För ett mer hållbart arbetsliv och privatliv.

Tacksam för resan

Det är fem år sedan. Tack för allt. Tack för alla möten, allt lärande och all utveckling.

Tacksam för både den egna resan som ledde fram till Ny Insikt och för det jag har fått bidra med till individ och grupp under dessa år. Där jag lekande och utforskande har fått skapa och justera utbudet längs vägen. Tillsammans med fortsatt utveckling av metoder och verktyg. Så tänker jag fortsätta.

Rekommendationerna ökar

Redan från starten kom uppdrag genom rekommendation från andra. Men 2019 har detta tagits till en helt ny nivå. Personer och företag som från olika hörn i Sverige har hittat till Ny Insikt genom nöjda kunder och klienter. Underbart!

Ser fram emot att få fortsatta resan med Ny Insikt med både nuvarande och nya klienter och kunder. Hoppas vi ses.

Jag firar nu fem år som Ny Insikt med olika erbjudanden. Klicka in på nyhetsbrevet för att läsa mer.

Ställ en fråga