Ta en micropaus

Återhämtning_NyInsikt

Du kan inte bara “köra på”

Lyssna på informationen du får från kroppen. Det du “känner på dig” som är rätt för dig. Invänta inte “rätt” tillfälle. Gör det nu.

Vikten av återhämtning och vila

Vi kan ge oss återhämtning och vila på flera olika sätt. Det finns inte ett sätt som passar alla. Man får prova sig fram.

Men det vi vet är att vi inte bara kan “köra på” utan att lyssna på kroppens signaler. Vi får mycket information från kroppen. Men när vi är stressade och uppfyllda av allt som måste göras och inte minst allt det vi kanske grubblar över – då är det lätt att köra över sig själv och det man behöver.

Hur ger du dig återhämtning? Hur fyller du på med energi och kraft?

Mindfulness & Meditation

Det finns inte ett sätt som funkar för alla. Man får prova sig fram.

Jag har fått hjälp av mindfulness och det finns hundratals studier som påvisar effekten av träningen i detta. Man kan träna själv eller med hjälp av guidade meditationer.

Det är kul att se att fler och fler följer och lyssnar på mina inspelade mindfulnessövningar/meditationer. Dessa kan man hitta via Nextory, Adlibris, Bokus och det också många bibliotek i Sverige som har tagit in dessa. Hittar du dem inte på ditt bibliotek så säg bara till så tar de in dem. Du kan så klart också köpa dem direkt via mig och Ny Insikt.

Läs gärna augustis nyhetsbrev som berättar mer kring detta och också kring de aktiviteter Ny Insikt erbjuder under hösten.

Gåva mindfulnessövning / meditation

Som gåva får du här en av mina övningar. Denna övning heter Micropaus och är ca 5 minuter lång.

Gå in öppet och nyfiket i övningen. Se vad du upptäcker.

Lycka till med din träning!

Läs mer i nyhetsbrevet 

Ställ en fråga