B2B mässa i Lund

Ska klara allt själv

Som egenföretagare har det varit lätt för mig att tro att jag ska klara allt själv.

När jag gick in i 2019 så var känslan stark för att detta var året då jag i ännu större utsträckning skulle nå ut till företag. Kul att se att det verkligen blev så också 😃

Nytt broschyrmaterial

En grej jag insåg var att jag behövde ta tag i mitt broschyrmaterial. Tänkte först att jag kunde göra det själv … men hejdade mig och tog hjälp av proffsiga Maria på Great Reklam

Samarbetet med henne blev en superbra process för mig. Ibland ganska jobbig 😃 Men som ledde till både ny paketering av mitt utbud och uppdaterad logga, nya broschyrer, visitkort och en roll up. Såå himla nöjd! Också supernöjd med Mattias på Bloms Tryckeri i Lund som verkligen gjorde skillnad med kort ställtid.

Lärde mig något i denna processen. Hade aldrig blivit så här fint och proffsigt om jag hade gjort det själv. Tacksam 😃🙏

Bilden kan innehålla: 1 person, som ler
Bilden kan innehålla: 1 person, som ler, text
Ställ en fråga