“Alla borde ha en coach”

“Alla borde ha en coach”

Har precis avslutat sista klientsamtalet online och arbetsplatsen för dagen var gäststugan på Österlen. Så härligt!

Motiverad till förändring och utveckling

Orden i rubriken kom från en av förmiddagens klienter. Spontana ord från en person som ser förändringarna som sker efter att ha blivit coachad i det om utmanar i livet. Insikter som faller på plats. Utveckling som är möjlig bara för att personen själv varit beredd att omvärdera sitt förhållningssätt till sin situation och motiverad till utveckling och förändring.

Personlig utveckling – värdefull gåva och investering i sig själv

Att jobba med sig själv och sin personliga utveckling är en värdefull gåva och investering i sig själv. Det betyder inte att det alltid är lätt. Det är inte alltid så bekvämt att syna sina olika beteendemönster och inte heller att aktivt behöva välja och fatta beslut för att ta sig en i en ny och bättre riktning.

Personlig utveckling handlar inte om att man ska bli någon annan … utan bara bli mer av sig själv. Man synar det som hindrar (ofta rädslor) och nyfiket utforskar hur man istället vill ha det. Medkänslan med sig själv ökar. Man blir mer fri från det som begränsar och det blir lättare att uttrycka och välja utifrån det som är bäst för en själv.

Läs mer om Coaching och Parcoaching

 

Hur jobbar du med din personliga utveckling? Hur gör du för att utmana dig själv till nya tankar och nya perspektiv?

 

 

Ställ en fråga