Yoga- och Mindfulnessretreat på Österlen 21-23 april 2016

Retreat på vackra Österlen – dagar för kropp och själ  

Varmt välkommen på yoga- och mindfulnessretreat på Rosenlund Gård 21-23 april

  •  Är du villig att möta dig själv i kärleksfullhet och öppna dig för nya tankar och insikter?
  • Du får här verktyg med dig för att kunna släppa taget, vara mer i nuet och genom det hitta ny kraft och inspiration.

 

Vi kommer att praktisera yoga och tillsammans utforska våra upplevelser inom mindfulness. Retreaten kommer att vara delvis i tystnad och kräver inga förkunskaper utan passar nybörjare såväl som erfarna. Du är välkommen precis där du är.

Vi som håller i retreaten är jag Christel Lilja och Lena Lundberg, läs mer om oss på våra hemsidor www.nyinsikt.com och www.yogasagama.se.

Vi kommer på denna retreat även att erbjuda privattid Yoga, privattid Mindfulness och Coaching. Du bokar plats till ovan konsultationer genom att mejla någon av oss. Antalet platser är begränsade och du betalar din konsultation separat.

Vi bor på underbara Rosenlund Gård med skogen och havet som närmsta granne. Rummen har hotellstandard och handdukar och lakan ingår. Alla måltider är vegetariska och till största delen ekologiska. Vi startar retreaten på torsdag kl. 17 och avslutar på lördag kl. 14.

Pris för yoga- och mindfulnessövningar, måltider och boende (i dubbelrum): 3.550 kr. Boka innan den 1 mars så får du ”boka tidigt rabatt” på 300 kr och du betalar istället 3.250 kr. Moms tillkommer för dig där företag/organisation ska betala.

Du anmäler dig genom att klicka här. Har du frågor kontakta mig gärna på christel.lilja@nyinsikt.com eller på tel 0706 – 500 855.

 

Varmt välkommen!

Ställ en fråga