Yoga / Mindfulness / Ayurveda på Österlen 5-7 februari 2016

Yoga / Mindfulness / Ayurveda på Österlen – en helg för att utforska kropp och själ  

Varmt välkommen på Yoga- och Mindfulnessretreat med inslag av Ayurveda på Rosenlund Gård 5-7 februari

 

 

  • Unna dig en helg i varm och kärleksfull miljö
  • Träna dig på att släppa taget om det ständiga tankeflödet
  • hitta inspiration, närvaro och fokus

 

Vi kommer att praktisera yoga och tillsammans utforska våra upplevelser inom mindfulness. Du kommer också att få en föreläsning om Ayurveda, som är läran om livet.

Retreaten kräver inga förkunskaper utan helgen passar nybörjare såväl som erfarna och du är välkommen precis där du är.

Vi som håller i retreaten är jag Christel Lilja och Lena Lundberg, läs mer om oss på våra hemsidor www.nyinsikt.com och www.yogasagama.se. På lördagen kommer Kaija Viljanen att inspirera oss inom Ayurveda, som är en flertusenårig lära för naturlig hälsa och inre utveckling, ett system som alltid tar hänsyn till alla aspekter av livet.

Vi kommer på denna retreat att erbjuda Ayurvedisk hälsorådgivning, privattid Yoga, privattid Mindfulness och Coaching. Du bokar plats till ovan konsultationer genom att mejla någon av oss. Antalet platser är begränsade och du betalar din konsultation separat.

Vi bor på vackra Rosenlund Gård med skogen och havet som närmsta granne. Rummen har hotellstandard och handdukar och lakan ingår. Alla måltider är vegetariska och till största delen ekologiska. Vi startar retreaten på fredag kl. 17 och avslutar på söndag kl. 14.

Pris för yoga- och mindfulnessövningar, ayurvedisk förläsning, måltider och boende (i dubbelrum): 3.550 kr. Boka innan den 15 december så får du ”boka tidigt rabatt” på 300 kr och du betalar istället 3.250 kr. Moms tillkommer för dig där företag/organisation ska betala.

Du anmäler dig genom att klicka här. Har du frågor kontakta mig gärna på christel.lilja@nyinsikt.com eller på tel 0706 – 500 855.

 

Varmt välkommen!

Ställ en fråga