Yoga- och mindfulnessretreat 21-23 april på vackra Österlen

Retreat på underbara Österlen – dagar för nya tankar och insikter att landa in

Varmt välkommen på yoga- och mindfulnessretreat på Rosenlund Gård 21-23 april

  •  Är du villig att möta dig själv i kärleksfullhet och öppna dig för nya tankar och insikter?
  • Du får här verktyg med dig för att kunna släppa taget, vara mer i nuet och genom det bli mer lyhörd för dig själv och dina behov.

 

Vi kommer att praktisera yoga och tillsammans utforska våra upplevelser inom mindfulness. Retreaten kommer att vara delvis i tystnad och kräver inga förkunskaper utan passar nybörjare såväl som erfarna. Du är välkommen precis där du är.

Vi som håller i retreaten är jag Christel Lilja och Lena Lundberg, läs mer om oss på våra hemsidor www.nyinsikt.com och www.yogasagama.se.

Vi bor på underbara Rosenlund Gård med skogen och havet som närmsta granne. Rummen har hotellstandard där handdukar och lakan ingår. Det är helpension och alla måltider är vegetariska och till största delen ekologiska. Vi startar retreaten på fredag kl. 17 och avslutar på söndag kl. 14.

Pris för yoga- och mindfulnessövningar, måltider och boende (i dubbelrum): 3.750 kr. Boka innan den 28 februari så får du ”boka tidigt rabatt” på 500 kr och du betalar istället 3.250 kr. Moms tillkommer för dig där företag/organisation ska betala.

Du anmäler dig genom att mejla mig på christel.lilja@nyinsikt.com.

Har du frågor kontakta mig gärna via mejl eller på tel 0706 – 500 855.

 

Ord från tidigare deltagare:
“Reser hem fylld av energi! Den kravlösa tystnaden i grupp var underbar och lärorik för mig som alltid trott att jag enbart kan “gå igång” i sociala sammanhang. Stort tack för att jag fått ta del av all er kunskap och klokskap. Jag vill gärna återvända in i detta “tillstånd” ihop med er <3″

Vill du läsa fler tidigare deltagares ord – klicka här.

 

Varmt välkommen!
Christel & Lena

Ställ en fråga