Vad drömmer ditt hjärta om? – 17 september 2017 Råbylunds Gård

Ge dig själv en inspirerande och härlig start på hösten i kärleksfull miljö.
Förändring börjar ske när vi börjar välja från hjärtat …utifrån vad som är bäst för just dig.
Vi sätter också intentionen för hösten … vad är avsikten med min träning både mental och fysisk?
Du får; 
  • Uppleva energin och känslan som skapas då vi utövar mindfulness & Gigong tillsammans i grupp
  • Inspirationsföreläsning “Vad drömmer ditt hjärta om?” av Christel Lilja, Ny Insikt
  • Qigong med Gunilla Henriksson, Qi Nilla
  • Släppa taget och bara följa med … andetag för andetag och du får genom det möjlighet att stilla sinnet, hitta inspiration och fokus
  • Lunch och fika

Övningarna kräver inga förkunskaper utan passar nybörjare såväl som erfarna och du är välkommen precis där du är.

 

Praktiskt;

  • Tid: 17 september kl 9.00-14.00
  • Plats: Råbylunds Gård i Lund
  • Pris: 690kr inklusive övningar (mindfulness och Qigong), föreläsning, lunch och fika. Bokar du innan den 6 augusti får du ”boka tidigt rabatt” på 50 kr och du betalar istället 640 kr. Moms tillkommer för dig där företag/organisation ska betala.
  • Anmälan: Via mejl christel.lilja@nyinsikt.com eller via PM på Facebook.
Vad drömmer ditt hjärta om?
Inspirationsföreläsningen tar sitt avstamp från att splittringen omkring oss har ökat. Det är mycket som tar vårt fokus och det krävs mer av oss för att ge oss det vi behöver. I våra olika val och beslut som vi står inför låter vi ibland andra styra och välja åt oss … hur kan andra veta bättre än jag vad jag behöver? Så hur når vi framgång samt fokus i både arbetsliv och i det privata?
Vi kommer att beakta vad som händer fysiskt i kroppen när vi tränar vårt hjärta och hjärna. När du går hem har du fått lyssna på ditt hjärta och med dig har du konkreta åtgärder på vad du vill välja in/bort för att komma vidare mot dina drömmars mål.
Qigong
Förutom att göra övningar i mindfulness kommer du också att få prova på qigong som är en flertusenårig hälsogymnastik som främjar hälsan genom enkla och långsamma rörelser som balanserar hela akupunktursystemet. Inga förkunskaper krävs. Gunilla Henriksson från Qi Nilla kommer att leda detta pass och är utbildad Qigong instruktör och är också Dipl Akupunktör. Gunilla har själv tränat qigong dagligen  i över 22 år med fantastiska resultat på sig själv och deltagare. Läs mer om Gunilla här www.qinilla.se
Detta är både för dig som aldrig gjort någon mindfulness tidigare men som känner dig nyfiken och vill få prova på och också för dig som tidigare har praktiserat och som vill få en kick för att komma igång med träningen igen.
Arrangemang
Jag heter Christel Lilja och jag arbetar med individ- och grupputveckling med bland annat förebyggande åtgärder mot psykisk ohälsa med både företag och privatpersoner genom kurser (i grupp eller individuellt), föredrag, workshops och andra aktiviteter inom ramen för mindfulness, coaching och sorgbearbetning.
Hör gärna av dig om du har frågor.
Varmt välkommen!
Christel
Ställ en fråga