Tjänster Privat

Mindfulness & Meditation

Mindfulness eller medveten närvaro är ett förhållningssätt där man genom enkla övningar utvecklar förmågor som acceptans, nyfikenhet, icke dömande. Det blir lättare att uppleva nuet precis som det är och omtanken och medkänslan med sig själv och andra ökar.

Läs mer

Coaching & Mentorskap

Coaching är för dig som vill få hjälp och bli utmanad med att se nya perspektiv. Kanske står du i ett vägskäl och längtar efter något mer men vet inte hur du ska ta dig vidare. Vad drömmer ditt hjärta om?

Läs mer

ParCoaching

Parcoaching är för er som vill utveckla och fördjupa relationen med varandra. Vi utgår från er nuvarande situation, klargör hur ni vill ha det framåt. För att därefter med hjälp av konkreta handlingar och åtgärder ta er mot det ni vill.

Läs mer

Sorgbearbetning

Processen att sörja och bearbeta sorg är individuell. Dina upplevelser och känslor finns bara i din kropp. Ingen annan vet hur just du känner. Det är inte tiden i sig som läker sorgen utan det du gör under tiden. Här släpper du taget om smärtan, försonas och förlåter. För att du ska bli fri.

Läs mer

Retreats & Workshops

Ordet retreat betyder dra sig tillbaka. Du får inspiration, tid för reflektioner och återhämtning. Du låter tankar och känslor komma och gå. Kanske vill du bara vila i stillheten och gemenskapen som skapas.

Läs mer

Inspirationsföredrag

Jag föreläser och delar med mig av det som jag kan och har erfarenhet av. Jag föreläser både i det lilla och stora formatet inom t ex mindfulness och medveten närvaro, sorgbearbetning, coaching.

Läs mer