Sorgbearbetning inspirationsföredrag – 13 mars 2022 – Öppet Hus Hälsans Hus

Sorgbearbetning – Hälsans Hus 13 mars kl 13

Har du svårt för att släppa taget om det som har varit?

Blev det inte som du hade drömt om och tänkt dig? Kommer du inte vidare?

 

Sorgbearbetning

Sorgbearbetning handlar om att bearbeta och lära sig att hantera förluster som t ex skilsmässa, dödsfall, arbetsrelaterade förluster, husdjur, barndom, trygghet eller annat som du förlorat och som fortfarande påverkar dig.

Vi kommer under inspirationsföredraget att gå igenom vad som kännetecknar en sorg/förlust, hur vi och vår omgivning många gånger hanterar detta och vad som händer när vi inte får rätt “verktyg” för att ta oss vidare.

Läs mer om Sorgbearbetning

 

Ingen föranmälan

Detta är gratis och det krävs ingen föranmälan utan det är bara att dyka upp. Kom i god tid – först till kvarn.

 

Om Christel

Ibland blir det inte som vi har tänkt oss. Vi känner oss begränsade i att komma vidare utifrån vår nuvarande situation eller på grund av upplevelser tidigare i livet. Jag har sett att det finns flera vägar mot läkande och växande. Allt börjar med dig själv. Dina egna tankar om vad du är och vad du kan.

Jag har ett genuint intresse för personers och gruppers utveckling och växande och arbetar med både företag och privatpersoner. Jag möter dessa med öppet hjärta, respekt och ett icke dömande förhållningssätt. Något av det bästa jag vet är att få bidra till andra med nya tankar och nya perspektiv och som leder till Nya Insikter.
Läs mer om mig

Hoppas vi ses!

 

 

Ställ en fråga