Skrivandet som läkande kraft – 3 november 2019 – Heldag i Lund

Är du nyfiken på hur det skulle vara att utforska skrivandet som läkande kraft?

Har du svårt att uttrycka dig kring det som har varit svårt?

Forskning visar att skrivande kan ha en positiv inverkan på din hälsa och många upplever att det kan lindra ångest och depression.  

Denna dagen får du ägna dig åt eget skrivande om dina upplevelser av sorg och förluster. Exempel på detta kan vara sjukdom, relationer, ekonomi och inte minst död, för både personer och husdjur.

Du kommer också att få en kort föreläsning och dialog kring processen att sörja, inspiration om skrivande och insikt i vad forskningen säger om terapeutiskt skrivande.  Vi kommer även att göra några meditationsövningar för att du ska kunna slappna av och hitta till dina känslor och din kreativitet.

Ingen tidigare erfarenhet av skrivande krävs utan du är välkommen precis där du är. För att komma igång med ditt skrivande kommer du att få hjälp med både tips och övningar.

Dagen leds av Emma Åhlén och mig. Läs mer om oss längre ner. I gemenskap med andra, tillsammans med vårt varma ledarskap, skapas här en stödjande, tillåtande och kreativ miljö för dig att skriva i.

……………………………………………………………………………………

TID & PLATS

Söndagen den 3 november kl 9-15.30 på Hälsans Hus i Lund

PRIS

1.190 kr inkl boka-tidigt-rabatt t o m 30 september och därefter är priset 1.450 kr. För företag tillkommer moms. I priset ingår fika, lunch samt kaffe/te, frukt och nötter under dagen. 

Begränsat antal deltagare.  

ANMÄLAN & FRÅGOR

Via mejl till christel.lilja@nyinsikt.com och emma@bokstavligttalat.se eller via PM på Facebook.

RÖSTER FRÅN TIDIGARE DELTAGARE

“Tack för er ödmjukhet och kunskap”

“En bra mix av teori och fritt skrivande”

“Tillåtande atmosfär, tyckte om den tydliga lågmälda formen i ert framförande.”

……………………………………………………………………………………

Om Christel Lilja / Ny Insikt AB

Christel erbjuder samtal, kurser, föreläsningar och workshops/retreats inom ramen för mindfulness, sorgbearbetning och coaching. Läs mer om Christel på www.nyinsikt.com

Om Emma Åhlén / Bokstavligt Talat

Emma är skribent, redaktör och skrivcoach och stöttar författare och andra personer som vill skriva, i sin skrivprocess. Läs mer om Emma på www.bokstavligttalat.se

 

Varmt välkommen!
Christel & Emma

Ställ en fråga