Retreat för en dag – Sinne & kropp i fokus – 28 januari 2018 Råbylunds Gård

Retreat för en dag  –  Ge dig själv en inspirerande och härlig start på det nya året i varm och kärleksfull miljö.
Detta är både för dig som aldrig gjort någon mindfulness eller yoga tidigare men som känner dig nyfiken och vill få prova på och också för dig som tidigare har praktiserat och som vill komma igång igen med träningen för året. Du är välkommen precis där du är.
  • Tid: 28 januari kl 9.00-15.00
  • Plats: Råbylunds Gård i Lund
  • Pris: 690 kr inklusive övningar, föreläsning, lunch och fika. I priset ingår boka-tidigt-rabatt på 50 kr om du anmäler dig innan den 24 december annars betalar du 740kr. Moms tillkommer för dig där företag/organisation ska betala.
  • Anmälan & frågor: Via mejl christel.lilja@nyinsikt.com eller via PM på Facebook.
Du kommer att få; 
  • Inspirationsföredrag “Människan är byggd för rörelse” Hur kan du i din vardagsmiljö skapa utrymme för rörelse och fysisk aktivitet? – av Hanna Åberg, UpsideDown
  • Viryayoga – med lugnt fokus – förenar det bästa av två världar – av Johanna Wallén, Energikicken
  • Uppleva energin och känslan då vi mediterar, andas och utforskar nuet tillsammans – av Christel Lilja, Ny Insikt
  • En dag för dig själv där du släpper taget och bara följer med … andetag för andetag … ögonblick för ögonblick. Du får möjlighet att stilla sinnet, hitta inspiration och hitta tillbaka till ditt fokus.
  • Lunch från vegetarisk restaurang i Lund och fika

 

Inspirationsföredraget kommer att innehålla praktiska moment och tips på hur du i din vardag kan belasta och utmana din muskelstyrka, uthållighet, rörlighet och balans. Vår vardagsmiljö har en stor arena och där kropp och själ mår bra av rörelse. Regelbunden fysisk aktivitet förbättrar livskvalitén, stämningsläge, fysisk kapacitet och minskar risken för många sjukdomar.
Läs mer om Hanna här.

Viryayoga förenar det bästa från två världar. De kunskapsbaserade, systematiska västerländska perspektiven samsas med det holistiska och andliga österländska. Inom Viryayoga är vi intresserade av hur kroppen fungerar, hur leder och muskler böjs, sträcks och ansträngs. Men vi är också övertygade om att det inte är minst lika viktigt och hur yogans urgamla läror kan göra oss nutida människor gladare, lugnare och mer harmoniska.
Läs mer om Johanna här.

Meditation & Mindfulness handlar om att utforska nuet öppet och nyfiket och där vi med träningen bland annat får en förbättrad medkänsla med oss själv och andra. Genom mindfulnessövningar och meditationer kommer du att nyfiket få utforska nuet med hjälp av ditt andetag och din kropp. Utan att värdera och bedöma. Se vad du upptäcker.
Läs mer om mig här.

Varmt välkommen!
Christel

Ställ en fråga