Med sinnet och kroppen i fokus – 22 jan 2017 Råbylunds Gård i Lund

Ge dig själv en inspirerande och härlig start på det nya året i varm och kärleksfull miljö.
Balans i livet med både sinne och kropp i fokus. Vi kommer också sätta intentionen för 2017 … vad är avsikten med min träning både den mentala och den fysiska?
Detta är både för dig som aldrig gjort någon mindfulness tidigare men som känner dig nyfiken och vill få prova på och också för dig som tidigare har praktiserat och som vill komma igång igen med träningen.
Du får; 
  • Uppleva energin och känslan som skapas då vi utövar mindfulness (meditationer, mindful yoga m m) tillsammans i grupp
  • Inspirationsföreläsning “Balans i livet” av Hanna Åberg, UpsideDown
  • Släppa taget och bara följa med … andetag för andetag och du får genom det möjlighet att stilla sinnet, hitta inspiration och fokus
  • Lunch och fika

Övningarna kräver inga förkunskaper utan passar nybörjare såväl som erfarna och du är välkommen precis där du är.

Hanna kommer i föreläsningen ”Balans i livet” att prata om hur vi kan skapa och bibehålla balans i vår vardag och i vårt liv. Genomgång av vilka delar som ingår och hur vi kan tänka och agera för att det ska bli så bra som vi själv önskar och vill. Du är din största resurs och tillgång, våga lära känna ”hela” dig, både på in-utsidan.
  • Tid: 22 januari kl 9.00-14.00
  • Plats: Råbylunds Gård i Lund
  • Pris: 690kr inklusive övningar, föreläsning, lunch och fika. Bokar du innan den 24 december får du ”boka tidigt rabatt” på 50 kr och du betalar istället 640 kr. Moms tillkommer för dig där företag/organisation ska betala.
  • Anmälan: Via mejl christel.lilja@nyinsikt.com eller via PM på Facebook.

Hanna är utbildad Leg. Sjuksköterska/Hälsoinformatör och även till Cert. Kost och Träningskonsult. Hon äger och driver UpsideDown sedan ett par år tillbaka och arbetar med funktionell/hälsoinriktad träning både individuellt och i gruppform. Läs mer om Hanna här.

Jag är diplomerad mindfulnessinstruktör och utbildad av Mindfulnesscenter, MFC Ola Schenström som är en av Sveriges ledande inom Mindfulness och som själv är utbildad i USA av bland andra professor Jon Kabat-Zinn. Jag är också utbildad inom beteendevetenskap, coaching och sorgbearbetning. Läs mer om mig här och om tidigare deltagares upplevelser här.

Hör gärna av dig om du har frågor.
Varmt välkommen!
Christel 
Ställ en fråga