Retreat för en dag – 27 januari 2019, Råbylunds Gård i Lund

Ge dig själv en inspirerande och härlig dag i kärleksfull miljö tillsammans med Mindfulness & Meditation och Klang Yinyoga.
Med dig själv eller med någon som du tycker om och som du vill dela dagen med.

Det är mycket idag som tar vårt fokus och det krävs mer av oss än någonsin för att vara närvarande och uppleva det som sker i nuet. Och inte minst för att hantera livssituationen som den är just nu och hitta till sitt inre djupa lugn.

För att starta upp 2019 på bästa sätt och få hjälp med verktyg och tekniker för att bättre lyckas med detta – kommer vi på denna workshop ha fokus på hjärtats röst. Tillsammans med förankringen i andetaget och kroppen genom övningar i mindfulness och yoga.

En dag för dig själv där du släpper taget och bara följer med. Andetag för andetag. Ögonblick för ögonblick. Du får inspiration, stillar sinnet och hittar tillbaka till fokus. Till ditt inre djupa lugn och till ditt nu. Vad är bäst för dig?

……………………………………………………………………………………

TID & PLATS

27 januari kl 9.00-15.00 på Råbylunds Gård i Lund.

PRIS

740 kr och i priset ingår boka-tidigt-rabatt på 50 kr om du anmäler dig innan den 22 december annars betalar du 790 kr. Tillkommer 60 kr för dig som vill köpa till lunch.

ANMÄLAN & FRÅGOR

Via mejl christel.lilja@nyinsikt.com eller via PM på Facebook.

DU KOMMER ATT FÅ

– INSPIRATIONSFÖREDRAG “VAD DRÖMMER DITT HJÄRTA OM?” – Lyssna på ditt hjärta. Du får här utforska dina drömmar och vad du vill/kan välja in/bort för att komma vidare mot dina drömmars mål – av Christel Lilja, Ny Insikt

– KLANG YINYOGA – Vi undersöker effekten av ljudvibrationen i samband med övningar, mantra och andningsövningar. Under yogapasset används olika klangskålar och vi avslutar med en klangavslappning eller kort meditation – av Iris Kruger, Vita Raeda

– MEDITATION & MINDFULNESS – Tillsammans i olika typer av övningar går vi mjukt in i övningarna och utforskar nuet, upplever andetaget och kroppen – av Christel Lilja, Ny Insikt

……………………………………………………………………………………

RÖSTER FRÅN TIDIGARE “RETREAT FÖR EN DAG” OM VAD SOM VAR DET BÄSTA

“Närvaro o uppmärksamhet bara på mej själv! Paus från vardagen.”

“Jag gillar det tysta och lugna med dessa dagar. Att blicka inåt. Jag gillar också att prata med de andra som är med. Det blir en fin gemenskap. Det är bra att du säger att vi inte ska prata hela tiden, eftersom man annars kan känna sig utanför om man vill vara tyst. Mycket surr annars.”

“Alla 3 ämnen gick in i varandra och alla 3 presentatörerna hade ett genuint intresse för deltagarnas hälsa. Jag fick lära mig nya grepp.”

……………………………………………………………………………………

INSPIRATIONSFÖREDRAGET “VAD DRÖMMER DITT HJÄRTA OM?”
Splittringen omkring oss har ökat. Det är mycket som tar vårt fokus och det krävs mer av oss för att ge oss det vi behöver. Det är lätt att förlora sig i tankar och tappa kursen och riktningen på vilken vägen fram som är rätt för just mig. I olika val och beslut som vi står inför låter vi ibland andra styra och välja åt oss … bara för att vi tror att vi inte vet vad som är rätt. Hur kan andra veta bättre än jag vad jag behöver och vad som är rätt för just mig? Så hur når vi framgång samt fokus i både arbetsliv och i det privata? Du får här lyssna på ditt hjärta och med dig får du konkreta åtgärder på vad du vill välja in/bort för att komma vidare mot dina drömmars mål.
Läs mer om Christel på https://nyinsikt.com

KLANG YINYOGA
Yinyoga är baserad på TCM och vi håller ett fåtal olika positioner passivt (man hittar sin egen gräns) under ca 3 – 5 min. På så sätt stretchas bindväven runt ben, fascia, leder och organ – vilket gör att såväl rörlighet som smidighet ökar, samtidigt som kroppens energikanaler (meridianer) påverkas. Då vi håller positionerna längre ges tid för reflektion, eftertanke och närvaroträning. Att praktisera yinyoga är att aktivt vända uppmärksamheten inåt och tillåta det som är, att få vara helt enkelt. Yinyogan riktar sig generellt sett till området vid höfterna, bäckenet och den nedre delen av ryggen och består av ett ca. tjugotal mest sittande och liggande ställningar.
Läs mer om Iris på http://vitaraeda.com

MEDITATION & MINDFULNESS
Övningar som hjälper oss att nyfiket och öppet utforska nuet med hjälp av andetaget och kroppen. Utan att värdera och bedöma det vi möter. Med övningarna hittar vi tillbaka till vårt fokus, finner lättare vårt inre lugn och får en minskad känsla av stress. Övningarna är enkla och ger vår hjärna välbehövlig vila och vi tränar också upp medkänslan med oss själva och andra. Upplev känslan och kraften som skapas då vi tränar tillsammans i grupp. Se vad du upptäcker.
Läs mer om Christel på https://nyinsikt.com

Övningarna kräver ingen förkunskap utan du är välkommen precis där du är!

Varmt välkommen!
Christel

Ställ en fråga