Nyfiken på Mindfulness? – Gratis föreläsning Scandic Star 9 oktober 2019

Apples_NyInsikt

Välkommen på frukostföreläsning på Scandic Star i Lund!

NYFIKEN PÅ MINDFULNESS?

Tempot är högt och det är mycket som tar vårt fokus på jobbet såväl som hemma. För många leder denna splittring till en känsla av stress och att inte riktigt räcka till.

Ett sätt att jobba förebyggande mot detta är att välja in träning i mindfulness. Många företag gör detta idag och ser detta som ett konkret verktyg och stöd på arbetsplatsen.

……………………………………………………………………………………

Du kommer under inspirationsföredraget att få ta del av;

  • Hur vi påverkas av denna splittring och vikten av vila och återhämtning
  • Vad som händer fysiskt i kroppen både vid stress och när vi ger oss vila och återhämtning
  • Effekter av träning i mindfulness och vad forskningen påvisar

Vi avslutar träffen med att göra en mindfulnessövning tillsammans.

Läs mer om mindfulness och mig längre ner i inbjudan.

Tid & Plats

Onsdagen den 9 oktober kl 7.30-9.00 på Scandic Star i Lund.

Pris

Inspirationsföredraget är gratis och Scandic bjuder på enklare frukost. Vid utebliven närvaro debiteras en no show avgift.

Anmälan & Frågor

Boka din plats här

Vid frågor om föreläsningen mejla Christel på christel.lilja@nyinsikt.com

Vid frågor om bokning av eventet mejla Scandic på starlund@scandichotels.com

……………………………………………………………………………………….

Mindfulness & Meditation

Mindfulness eller medveten närvaro är ett förhållningssätt. Du intar genom enkla övningar en mer accepterande och ickedömande hållning till dig själv och livet. Du blir mer lyhörd för andra och mer närvarande i relationer. Mindfulness har i åtskilliga studier visat sig förbättra bland annat just möjligheten att stanna upp för att vara och uppleva mer i nuet, få verktyg för att hantera stress och det ständiga tankebruset. Att hitta tillbaka fokus, koncentration och hitta till ditt inre djupa lugn upplever många förbättras. Även att stärka din självkänsla och få bättre sömn samt att bli mjukare mot dig själv och visa dig själv omsorg och medkänsla är områden som stärks genom träningen.

Om Christel Lilja och Ny Insikt AB

Christel Lilja arbetar förebyggande mot psykisk ohälsa med både företag och privatpersoner genom bland annat kurser (i grupp eller individuellt), föredrag, workshops och andra aktiviteter inom mindfulness. Christel är utbildad mindfulnessinstruktör av Mindfulnesscenter, MFC Ola Schenström. Ola är en av Sveriges ledande experter på Mindfulness och är själv utbildad i USA av bland andra professor Jon Kabat-Zinn. Hon är också utbildad inom beteendevetenskap, Vipassanameditation, coaching, sorgbearbetning och KBT. Läs mer om Christel under fliken Omwww.nyinsikt.com

Varmt välkommen!

Ställ en fråga