FULLBOKAD – Mindfulness i Lund – möt sommaren tillsammans med ditt andetag

Mindfulness eller medveten närvaro är ett förhållningssätt. Du intar genom enkla övningar en mer accepterande och ickedömande hållning till dig själv och livet. Du blir mer lyhörd för andra och mer närvarande i relationer.

Vi kommer på denna kurs att gå igenom grunderna inom mindfulness. Träningen är en viktig del och du kommer att få göra en rad olika övningar såsom sittande, stående, liggande, gående och också rena meditationer. Andetaget är grunden och genomgående i alla övningar. Du får här med dig verktyg för att kunna släppa taget, vara mer i nuet och genom det hitta ny kraft och inspiration. Övningarna kräver inga förkunskaper och du kommer precis där du är.

Jag är diplomerad mindfulnessinstruktör och är också utbildad inom beteendevetenskap, coaching och sorgbearbetning. Läs mer om mig under fliken Christel.

Vi startar upp den 11 juli och träffas därefter vid åtta tillfällen på Hälsans Hus i centrala Lund. De sju första gångerna träffas vi på lördagar kl 9-10 och det sista tillfället är söndagen den 30 augusti kl 9-10.

  • Start: 11 juli kl 9-10
  • Pris: 1.050 kr / 900 kr för studenter, arbetslösa och pensionärer – inkl moms för privatpersoner och för företag tillkommer moms
  • Plats: Hälsans Hus, Mårtenstorget 6, Lund
  • Anmälan: Kontakta mig på christel.lilja@nyinsikt.com eller på tfn 0706 – 500 855

Att stanna upp och ta sig tid att praktisera dessa vardagsövningar är en handling i självkärlek och ett sätt att visa sig själv omsorg.

Varmt välkommen till en mer medveten och närvarande sommar!
/ Christel

 

Röster från tidigare kursdeltagare;

  • “När jag kommer från övningarna vi gör i grupp känner jag mig pigg, alert och väldigt fokuserad”
  • ”Mindfulness har gett mig mindre stress, att fokusera en sak i taget, slutföra och ta nästa sak. Piggare med mer energi som håller i sig hela dagen. Insikt som gör att jag tänker mer på hur jag reagerar, svarar, prioriterar.”
  • “Jag upplever att jag genom att försöka vara mer medvetet närvarande kan hantera stressade situationer både på jobbet och privat i en betydligt lugnare sinnestämning.”
  • ”Mindfulness, vilken fantastisk start på veckan det är. Det skapar ett lugn inför veckan som är oerhört nyttigt. Att vara medveten om vad du gör och hur du responderar på input är viktigt. Framförallt så har jag tagit till mig SOAS och försöker tänka i dessa banor hela tiden”
Ställ en fråga