Mindfulness Fortsättning – Hälsans Hus i Lund våren 2016

Detta vänder sig till dig som gått någon form av Mindfulnesskurs tidigare och är för dig som vill fördjupa din förståelse och kunskap om dig själv. Vi kommer att göra övningar relaterade till det vi lärde oss på grundkursen med till exempel kroppen/tanken/känslan, acceptans och släppa taget.

Vi är ca 8-12 deltagare som kommer att ses vid tre tillfällen under våren och vi kommer i större utsträckning dela våra upplevelser.

Du får här med dig verktyg för att kunna släppa taget, vara mer i nuet och genom det hitta ny kraft och inspiration. Du känner dig påfylld och får ett lugn i sinnet.

  • Workshop 1: Söndagen den 3 apr kl 9-12
  • Workshop 2: Lördagen den 30 apr kl 9-12
  • Workshop 3: Lördagen den 28 maj kl 9-12
  • Plats: Hälsans Hus, Mårtenstorget 6, Lund
  • Pris: 1.400 kr och för företag/organisation som ska betala tillkommer moms och du betalar istället 1.484kr.
  • Anmälan: Kontakta mig via mejl christel.lilja@nyinsikt.com eller på tfn 0706 – 500 855

 

Mindfulness har i åtskilliga studier visat sig hjälpa personer med bland annat ovanstående. Ångest, oro och frustration är andra exempel på vad som förbättras genom regelbundet praktiserande. Utöver detta lär sig många att hantera stress på ett bättre sätt.

Mindfulness eller medveten närvaro är ett förhållningssätt. Du intar genom enkla övningar en mer accepterande och ickedömande hållning till dig själv och livet. Du blir mer lyhörd för andra och mer närvarande i relationer. Andetaget är grunden och genomgående i alla övningar.

Jag är diplomerad mindfulnessinstruktör och utbildad av Mindfulnesscenter, MFC Ola Schenström. Ola är en av Sveriges ledande experter på Mindfulness och är själv utbildad i USA av bland andra professor Jon Kabat-Zinn. Jag är också utbildad inom beteendevetenskap, coaching och sorgbearbetning. Läs mer om mig under fliken Christel här på hemsidan. Vill du läsa om vad tidigare deltagare tycker så klicka på fliken Kunder & Feedback.

Att stanna upp och ta sig tid att praktisera dessa vardagsövningar är en handling i självkärlek och ett sätt att visa sig själv omsorg. 

Ställ en fråga