Mindfulness Grund hösten 2016 – Lund och Dalby

Mindfulness eller medveten närvaro är ett förhållningssätt. Du intar genom enkla övningar en mer accepterande och ickedömande hållning till dig själv och livet. Du blir mer lyhörd för andra och mer närvarande i relationer.  Mindfulness har i åtskilliga studier visat sig förbättra bland annat just möjligheten att …

  • kunna stanna upp och vara mer i nuet
  • stärka självkänslan
  • förbättra stresståligheten
  • och en mångfald av andra problem som till exempel ångest, nervositet, oro och frustration.

 

Mindfulness grundkurs erbjuds hösten 2016 på följande platser med start 20 september;

  • kl 7-8 på Hälsans Hus, Lund
  • kl 12-13 på Hälsans Hus, Lund
  • kl 16.45-17.45 på Träningsbutiken, Dalby

Omfattning
10 kurstillfällen på tisdagar med undantag för vecka 44.

Pris
1.500 kr / 1.300 kr (det lägre priset för studenter, arbetslösa och pensionärer) För företag/organisation tillkommer moms.

Anmälan
Kontakta mig via mejl christel.lilja@nyinsikt.com eller på tfn 0706 – 500 855.

 

Kursen är upplevelsebaserad och vi kommer att gå igenom grunderna inom mindfulness. Träningen är en viktig del och du kommer att få göra en rad olika övningar såsom sittande, stående, liggande, gående och också rena meditationer. Andetaget är grunden och genomgående i alla övningar.

Du får med dig verktyg för att kunna släppa taget, vara mer i nuet och många får bättre sömn. Övningarna kräver inga förkunskaper och du kommer precis där du är.

Jag är diplomerad mindfulnessinstruktör och utbildad av Mindfulnesscenter, MFC Ola Schenström. Ola är en av Sveriges ledande experter på Mindfulness och är själv utbildad i USA av bland andra professor Jon Kabat-Zinn. Jag är också utbildad inom beteendevetenskap, coaching och sorgbearbetning. Läs mer om mig under fliken Christel.

Vill du läsa om vad tidigare deltagare tycker så klicka på fliken Kunder & Feedback.

 

Att stanna upp och ta sig tid att praktisera dessa vardagsövningar är en handling i självkärlek och ett sätt att visa sig själv omsorg.

Det är i mötet med dig själv det händer spännande saker. Det är där du hittar svaren.

Ställ en fråga