Mindfulness Fördjupning – hösten 2017 i Lund

Mindfulness Fördjupning vänder sig till dig som vill fördjupa din förståelse och kunskap om dig själv och du har gått någon form av Mindfulnesskurs tidigare. Vi kommer att göra övningar relaterade till det du redan lärt dig till exempel kroppen/tanken/känslan, acceptans, ickedömande, tillit och släppa taget. Andetaget är grunden och genomgående i allt vi gör.

Vi är ca 5-8 deltagare som kommer att ses vid fem tillfällen under hösten. Varje tillfälle kommer att ha ett specifikt tema t ex släppa taget, tillit, acceptans och som vi kommer att föra samtal kring och då också dela med oss av våra upplevelser i vår träning.

 

  • TID: kl 9-11 – 26/8, 30/9, 14/10, 12/11 och 2/12
  • PLATS: Hälsans Hus, Mårtenstorget 6 i Lund. Något av dessa tillfällen kommer att förläggas utomhus.
  • PRIS: 1.700 kr och moms tillkommer för företag/organisation
  • ANMÄLAN: Kontakta mig via mejl christel.lilja@nyinsikt.com eller på tfn 0706 – 500 855

 

Mindfulness eller medveten närvaro är ett förhållningssätt. Du intar genom enkla övningar en mer accepterande och ickedömande hållning till dig själv och livet. Du blir mer lyhörd för andra och mer närvarande i relationer. Mindfulness har i åtskilliga studier visat sig förbättra bland annat just möjligheten att …

  • kunna stanna upp och vara mer i nuet
  • stärka självkänslan
  • förbättra stresståligheten
  • och en mångfald av andra problem som till exempel ångest, nervositet, oro och frustration.

 

Röster från deltagare i tidigare Fördjupningsgrupper;

“Tack för fantastiskt givande träffar. Jag känner att det är viktigt för mig att gå på dessa med jämna mellanrum. Det är jättelätt att bortprioritera sig själv i vardagen annars”

“Jättebra! Jag har fått ut så mycket av dina mindfulness-kurser. Har hittat ett inre lugn och fått många verktyg och tips som hjälper mig i vardagen. Känner mindre stress och prestationskrav.”

“Det bästa har varit att få träna och uppleva minadfulness i grupp. För mig är det så mycket lättare än när jag ska träna hemma. Ger också väldigt mycket med de samtal man får i gruppen. Känner en stor samhörighet med de andra deltagarna.”

 

Vill du läsa fler omdömen om vad tidigare deltagare i mindfulnessgrupper tycker så klicka på fliken Kunder & Feedback.

 

Jag är diplomerad mindfulnessinstruktör och utbildad av Mindfulnesscenter, MFC Ola Schenström. Ola är en av Sveriges ledande experter på Mindfulness och är själv utbildad i USA av bland andra professor Jon Kabat-Zinn. Jag är också utbildad inom beteendevetenskap, coaching och sorgbearbetning. Läs mer om mig under fliken Christel här på hemsidan.

Varmt välkommen! / Christel

Ställ en fråga