Mindfulness BaraVara-dagar på Österlen, 12-13 mars 2016

Mindfulness BaraVara-dagar på Österlen

Varmt välkommen till underbara Rosenlund Gård, den 12-13 mars 2016!

 

Här kommer vi tillsammans nyfiket utforska olika mindfulnessövningar som till exempel andningsövningar, meditationer och mindful yoga. Övningarna hjälper dig att öppna ditt sinne, hitta fokus och medvetenheten om vad som pågår kring och i dig ökar.

Övningarna kräver inga förkunskaper utan passar nybörjare såväl som erfarna och du är välkommen precis där du är.

Jag heter Christel Lilja, är utbildad mindfulnessinstruktör och även utbildad inom beteendevetenskap, coaching och sorgbearbetning. Vill du läsa mer om mig och/eller om tidigare retreat- och mindfulnessdeltagares upplevelser gå in på www.nyinsikt.com.

Vi bor på vackra korsvirkesgården Rosenlund Gård där vi har skogen och havet som närmsta granne. Rummen har hotellstandard där handdukar och lakan ingår. Alla måltider är vegetariska och till största delen ekologiska. Vi startar på lördag kl. 9.30 och avslutar på söndag kl. 15.

Pris för ledda övningar, måltider och boende (i dubbelrum): 2.500 kr. Du anmäler dig genom att klicka här. Bokar du innan den 31 december får du ”boka tidigt rabatt” och betalar istället 2.200 kr. För företag eller organisation som ska betala tillkommer moms.

Kontakta mig gärna om du har frågor eller annat du undrar över på tel 0706 – 500 855 eller via mejl christel.lilja@nyinsikt.com.

Varmt välkommen!  /  Christel

Ställ en fråga