Mindfulness 30 minuter hösten 2016 – i Dalby

Detta vänder sig till dig som vill fylla på och få stöd i att skapa regelbundenhet i ditt praktiserande. Vi kommer bland annat att göra övningar där vi utforskar kroppen/tanken/känslan. Vi kommer också att relatera till Mindfulness sju principer/viktiga attityder t ex acceptans, ickedömande, tillit och släppa taget. Andetaget är grunden och genomgående i allt vi gör.

  • TID: Tisdagar kl 16.00-16.30. Start 20 sep. Vi ses 10 tisdagar med undantag för V44
  • PLATS: Träningsbutiken i Dalby.
  • PRIS: 800 kr och moms tillkommer för företag/organisation
  • ANMÄLAN: Kontakta mig via mejl christel.lilja@nyinsikt.com eller på tfn 0706 – 500 855

 

Mindfulness eller medveten närvaro är ett förhållningssätt. Du intar genom enkla övningar en mer accepterande och ickedömande hållning till dig själv och livet. Du blir mer lyhörd för andra och mer närvarande i relationer. Mindfulness har i åtskilliga studier visat sig förbättra bland annat just möjligheten att …

  • kunna stanna upp och vara mer i nuet
  • stärka självkänslan
  • förbättra stresståligheten
  • och en mångfald av andra problem som till exempel ångest, nervositet, oro och frustration.

 

Du får med dig verktyg för att kunna släppa taget, vara mer i nuet och många får bättre sömn. Övningarna kräver inga förkunskaper och du kommer precis där du är.

Jag är diplomerad mindfulnessinstruktör och utbildad av Mindfulnesscenter, MFC Ola Schenström. Ola är en av Sveriges ledande experter på Mindfulness och är själv utbildad i USA av bland andra professor Jon Kabat-Zinn. Jag är också utbildad inom beteendevetenskap, coaching och sorgbearbetning. Läs mer om mig under fliken Christel.

Vill du läsa om vad tidigare deltagare tycker så klicka på fliken Kunder & Feedback.

 

Att stanna upp och ta sig tid att praktisera dessa vardagsövningar är en handling i självkärlek och ett sätt att visa sig själv omsorg.

Det är i mötet med dig själv det händer spännande saker. Det är där du hittar svaren.

 

Varmt välkommen! / Christel

Ställ en fråga