Mindful vandring på Österlen – 5-6 maj 2018

Möt våren på vackra Österlen med bland annat vitsipporna, bokskogen, porlande bäckar och havet tillsammans med ditt andetag och din kropp.

Vi kommer framför allt att vandra genom vacker skog, följa bäckar men också möta öppna landskap och Brösarps backar för att till sist mjukt landa in och fortsätta längs havet. Detta gör vi tillsammans med våra sinnen och meditationer/övningar. En del av vandringen sker i tystnad.

Vi kommer att vandra ca 14-15 km på lördagen och ca 11 km på söndagen.

Du bär endast det du behöver för dagen dvs vattenflaska och eventuella extrakläder. Övrig packning körs till vårt boende och slutdestination – där vi tillsammans avslutar och börjar dagen med meditation och mjuk mindful yoga.

Alla måltider ingår och en del av dem kommer att dukas upp och avnjutas ute i naturen under vår vandring.

 

TID OCH PLATS

  • 5 maj kl 9 – 6 maj kl 15
  • Boende på underbara Rosenlund Gård med skogen och havet som närmsta granne. Rummen har hotellstandard och lakan och handdukar ingår.

PRIS

  • 2.700kr inklusive boende i delat rum och helpension bestående av vegetarisk kost. Moms tillkommer för dig där företag/organisation ska betala. Betalar du innan 31 mars får du boka-tidigt-rabatt på 300kr och betalar istället 2.400kr.

ANMÄLAN

  • Via christel.lilja@nyinsikt.com, 0706-500855 eller via PM på Facebook.

…………………………………………………………………………………

Förutom retreats håller jag även workshops, företagsanpassade program, kurser och föredrag i mindfulness.

Jag är diplomerad mindfulnessinstruktör och utbildad av Mindfulnesscenter, MFC Ola Schenström som är en av Sveriges ledande inom Mindfulness och som själv är utbildad i USA av bland andra professor Jon Kabat-Zinn. Jag är också utbildad inom beteendevetenskap, coaching och sorgbearbetning. Läs mer om mig på här.

Hör gärna av dig om du har frågor.

Varmt välkommen!

Christel

Ställ en fråga