Måbra-dagar på vackra Österlen 17-18 september – hitta ditt andetag med mindfulness och mjukyoga

Här får du träna på insiktsfulla mindfulnessövningar och mjuka läkande yogarörelser som tillsammans ger ny energi och nytt fokus.

Du får verktyg med dig för att lättare kunna släppa taget, vara mer i nuet och genom det hitta ny kraft och inspiration.

Dessa dagar vänder sig till dig som vill unna dig två dagar i kärleksfull och varm miljö. Yogan passar alla oavsett ålder och kommer att vara anpassad efter dina förutsättningar med eventuella kroppsliga besvär.

Vi kommer att träna på olika andningstekniker, meditationer, mindfulness- och yogaövningar som väcker din livskraft och som hjälper dig att slappna av i både kropp och sinne. Övningarna kräver inga förkunskaper utan passar nybörjare såväl som erfarna och du är välkommen precis där du är.

Vi som håller i retreaten är Christel Lilja som är utbildad mindfulnessinstruktör och livscoach och Lena Lundberg som är utbildad yogainstruktör inom bland annat Hatha, Vinyasa och Yinyoga. Läs mer om oss på våra respektive hemsidor www.nyinsikt.com coh www.yogasagama.se.

Vi kommer att bo granne med havet i ”Apan & Klysets” lägenheter, läs mer på www.apanklyset.se. Alla måltider är vegetariska och till största delen ekologiska. Vi startar på torsdag kl. 9.30 och avslutar på fredag kl. 15.

Pris för mindfulness- och yogaövningar, måltider och boende (i dubbelrum): 2.500 kr. Du anmäler dig genom att sätta in pengar på bg 5456-3945. OBS! Märk inbetalningen med ditt namn. I beloppen ingår moms för dig som privatperson, för företag eller annan som ska betala tillkommer moms.

Du ställer eventuella frågor genom att kontakta någon av oss.

Christel Lilja  /  christel.lilja@nyinsikt.com  /  tel 0706 – 500 855

Lena Lundberg  /  lena.lundberg@yogasagama.se  /  tel 076 – 1076119

 

Röster från tidigare retreat; 

”Tack till Er. Helgen var den bästa gåvan jag fått av mig själv på riktigt länge”

”Fantastisk upplevelse som jag tar med mig (försöker) i vardagen :). Andas, var i nuet upplev tiden fullt ut.

”Åker härifrån med varma känslor och lämnar negativa kvar i Vik, de blåste bort med vinden.

”Det är obetalbart att få dra sig tillbaka och bara vara. Tack fina Lena och Christel för ert fixande med detta <3”

Ställ en fråga