Heldag – Skrivandet som läkande kraft – 30 maj 2019 i Lund

Är du nyfiken på hur det skulle vara att utforska skrivandet som läkande kraft?

Har du svårt att uttrycka dig kring upplevda sorger eller förluster?

Forskning visar att skrivande kan ha en positiv inverkan på din hälsa och många upplever att det kan lindra ångest och depression.  

Denna dagen får du ägna dig åt eget skrivande om dina upplevelser av sorg och förluster. Exempel på förluster kan vara: sjukdom, relationer, ekonomi och inte minst död, för både personer och husdjur.

Du kommer också att få en kort föreläsning och dialog kring processen att sörja, inspiration om skrivande och insikt i vad forskningen säger om terapeutiskt skrivande.  Vi kommer även att göra några meditationsövningar för att du ska kunna slappna av och hitta till dina känslor och din kreativitet.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av skrivande utan är välkommen precis där du är. Du kommer att få hjälp med några tips/övningar om hur du kan komma igång.

Dagen leds av Emma Åhlén som jobbar som skrivcoach och manusutvecklare samt Christel Lilja som jobbar med personlig utveckling och självledarskap inom bland annat sorgbearbetning och  mindfulness.

I gemenskap med andra, tillsammans med vårt varma ledarskap, skapas här en stödjande, tillåtande och kreativ miljö för dig att skriva i.

……………………………………………………………………………………

TID & PLATS

Torsdagen den 30 maj kl 9-16 på Hälsans Hus i Lund

PRIS

990 kr inkl boka-tidigt-rabatt t o m 25 april och därefter är priset 1.140 kr. För företag tillkommer moms. I priset ingår fika, lunch samt kaffe/te, frukt och nötter under dagen. 

Begränsat antal deltagare.  

ANMÄLAN & FRÅGOR

Via mejl christel.lilja@nyinsikt.com och emma@bokstavligttalat.se eller via PM på Facebook.

……………………………………………………………………………………

Om Christel Lilja / Ny Insikt AB

Christel erbjuder samtal, kurser, föreläsningar och workshops/retreats inom ramen för mindfulness, sorgbearbetning och coaching. Läs mer om Christel på www.nyinsikt.com

Om Emma Åhlén / Bokstavligt Talat

Emma är skribent, redaktör och skrivcoach och stöttar författare och andra personer som vill skriva, i sin skrivprocess. Läs mer om Emma på www.bokstavligttalat.se

 

Varmt välkommen!
Christel & Emma

Ställ en fråga