Coaching & Mentorskap Företag

Vill ni se medarbetarna växa, utvecklas och bättre nå sin verkliga potential? Få medarbetare som tar ansvar för sin egen utveckling och tar nya steg mot att bättre leda sig själv och andra?

Om Coaching

Coaching är kraftfullt och riktar sig till personer som vill utvecklas och ta nya steg mot att bättre leda sig själv och andra. Coachingen kan hjälpa till i allt från förändringar på jobbet/organisationen, karriären, kollegorna/medarbetarna, i relationen till sig själv och andra. Och inte minst till livspusslet i sig självt.

För att få ut mesta möjliga av vårt samarbete inser du att tid och energi behöver investeras. Du är redo, vill utvecklas och ta nästa steg för att bättre nå din verkliga potential. Kanske har du just nu inte tillgång till alla svaren och vet inte exakt vad du vill, men du är redo att ta ansvar för din utveckling och vill jobba fokuserat med detta för att komma till platsen du vill vara på.

Beroende på var du är på din personliga resa ökar coaching och mentorskap generellt din klarsyn, fokus och den medvetna närvaron. Du får med dig verktyg som tillsammans med din egen klokskap hjälper dig vidare i det som du vill förändra eller uppnå. Självkänslan stärks och du får helt enkelt lättare för att fatta beslut och ta dig till platsen du vill vara på.

Om Mentorskap

Ibland kommer känslan av att NU … är jag redo att ta itu med och förändra det jag vill förändra. Sen plötsligt mattas känslan av och försvinner.

Väljer du in mentorsprogram med mig får du mig vid din sida en längre tid. Jag följer dig nära och finns där både som gas och broms. Jag utmanar dig i det du är i och vi sätter upp konkreta mål och delmål för din utvecklings bästa och för dig att ta nya steg mot att bättre följa det som känns rätt för dig. Det krävs mod och tålamod. Du behöver vara beredd på att investera både tid, energi och engagemang.

Beroende på vilket upplägg du väljer – jobbar vi tillsammans ett halvt eller helt år för att skapa en miljö som präglas av utveckling och växande så att du kan leda dig själv till platsen du drömmer om och vill vara på.

Ny Insikt erbjuder

Jag coachar både chefer, ledare och medarbetare som vill bli bättre på att leda sig själv och andra. Läs mer om chefsstöd och ledarskapsstöd. Jag coachar också chefer och ledare i det coachande förhållningssättet – för de som vill bli bättre på att coacha och leda andra.

Vi ses på Hälsans Hus alternativt via Skype, telefon eller annat webbaserat verktyg. Leder samarbetet till coaching för flera personer på ert företag – finns även möjligheten att jag kommer till er.

Jag ser fram emot att höra ifrån er – kontakta mig gärna på 0706-500855 eller på christel.lilja@nyinsikt.com så diskuterar vi förutsättningslöst utifrån dina eller ditt företags behov.

Coaching

Som coach och mentor är jag inkännande, icke dömande, omtänksam och varm.  Jag ställer kraftfulla och utmanande frågor. Jag utmanar dig att se på din situation utifrån nya perspektiv och ger dig återkoppling på det jag ser och hör dig säga. Utifrån de mål du sätter upp leder våra samtal till handlingar som du själv jobbar vidare med mellan våra träffar.

Ny Insikt erbjuder också företagsworkshops i det coachande förhållningssättet. Läs mer här.

Boka nu

Mentorskap – 6 eller 12 månader

Väljer du in mentorsprogram med mig får du mig vid din sida en längre tid. Jag följer dig nära och finns där både som gas och broms. Jag utmanar dig i det du är i. Vi sätter upp konkreta och tydliga mål och delmål. Du kommer genom detta att utvecklas och ta nya steg mot att bättre följa det som känns rätt för dig.

Beroende på vilket upplägg du väljer jobbar vi tillsammans – under ett halvt eller helt år – för att skapa en miljö som präglas av utveckling och växande så att du kan leda dig själv till platsen du längtar efter och vill vara på.

Vi har ett antal fysiska möten och också fri mejl och telefonkontakt under tiden. Kanske vill du att jag följer med dig fysiskt på ett möte som känns utmanande för dig att göra själv. Vi skräddarsyr helt enkelt det upplägg som blir bäst för dig.

Boka nu

Referenser

“Jag har en lång och smärtsam resa bakom mig. När jag kom till dig såg jag inget ljus i mörkret, det var som att jag stod på ingenting. Det har varit en kraftfull process. Nu känner jag att jag har fotfäste igen och jag har till och med en plan för både hösten och våren vilket känns underbart.”

Anna-Lena, 39 år

“Jag har mycket som har varit svårt bakom mig. Känner att detta arbete har tagit mig vidare till nästa steg för mig. Jag har släppt taget om en del och känner större förståelse och acceptans över varför det har varit som det har varit. Jag ser att vi har följt en process men har också känt att så mycket mer har tagits med och in i detta arbete. Tacksam mot mig själv för att jag valde in detta. Tack Christel”

Lars, 52 år

“Mindfulness har gett mig mindre stress, att fokusera en sak i taget, slutföra och ta nästa sak. Jag känner mig piggare med mer energi som håller i sig hela dagen.

Jag har fått insikter som gör att jag tänker mer på hur jag reagerar, svarar, prioriterar.”

Bea, 41 år

“Mindfulness med dig har gett mig så mycket. Jag har blivit mycket bättre på att stanna upp och mer aktivt välja hur jag vill agera istället för att gå igång med “autopiloten” som jag ofta gjorde innan. Jag har också fått en annan syn på många situationer i livet t ex att inte lika lätt döma andra utan att istället försöka förstå beteendet, varför…”

Susanne, 53 år