Om Coaching

Coaching är kraftfullt och riktar sig till personer som vill utvecklas och ta nya steg mot att bättre leda sig själv och andra. Coachingen kan hjälpa till i allt från förändringar på jobbet/organisationen, karriären, kollegorna/medarbetarna, i relationen till sig själv och andra. Och inte minst till livspusslet i sig självt.

För att få ut mesta möjliga av vårt samarbete inser du att tid och energi behöver investeras. Du är redo, vill utvecklas och ta nästa steg för att bättre nå din verkliga potential. Kanske har du just nu inte tillgång till alla svaren och vet inte exakt vad du vill, men du är redo att ta ansvar för din utveckling och vill jobba fokuserat med detta för att komma till platsen du vill vara på.

Beroende på var du är på din personliga resa ökar coaching generellt din klarsyn, fokus och den medvetna närvaron. Du får med dig verktyg som tillsammans med din egen klokskap hjälper dig vidare i det som du vill förändra eller uppnå. Självkänslan stärks och du får helt enkelt lättare för att fatta beslut och ta dig till platsen du vill vara på.

Ser fram emot att höra ifrån er – kontakta mig gärna på 0706-500855 eller på christel.lilja@nyinsikt.com så diskuterar vi förutsättningslöst utifrån dina eller ditt företags behov.

Ny Insikt erbjuder

Jag coachar både chefer, ledare och medarbetare som vill bli bättre på att leda sig själv och andra. Läs mer om chefsJag coachar också chefer och ledare i det coachande förhållningssättet – för de som vill bli bättre på att coacha och leda andra.

Som coach är jag inkännande, icke dömande, omtänksam och varm.  Jag ställer kraftfulla och utmanande frågor. Jag utmanar dig att se på din situation utifrån nya perspektiv och ger dig återkoppling på det jag ser och hör dig säga. Utifrån de mål du sätter upp leder våra samtal till handlingar som du själv jobbar vidare med mellan våra träffar.

För coaching i Lund ses vi på Hälsans Hus alternativt via Skype, telefon eller annat webbaserat verktyg. Leder samarbetet till coaching för flera personer på ert företag – finns även möjligheten att jag kommer till er.

Ny Insikt erbjuder också företagsworkshops i det coachande förhållningssättet. Läs mer här.

Referenser

“Jag har en lång och smärtsam resa bakom mig. När jag kom till dig såg jag inget ljus i mörkret, det var som att jag stod på ingenting. Det har varit en kraftfull process. Nu känner jag att jag har fotfäste igen och jag har till och med en plan för både hösten och våren vilket känns underbart.”

Anna-Lena, 39 år

“Jag har mycket som har varit svårt bakom mig. Känner att detta arbete har tagit mig vidare till nästa steg för mig. Jag har släppt taget om en del och känner större förståelse och acceptans över varför det har varit som det har varit. Jag ser att vi har följt en process men har också känt att så mycket mer har tagits med och in i detta arbete. Tacksam mot mig själv för att jag valde in detta. Tack Christel”

Lars, 52 år

“Mindfulness har gett mig mindre stress, att fokusera en sak i taget, slutföra och ta nästa sak. Jag känner mig piggare med mer energi som håller i sig hela dagen.

Jag har fått insikter som gör att jag tänker mer på hur jag reagerar, svarar, prioriterar.”

Bea, 41 år

“Mindfulness med dig har gett mig så mycket. Jag har blivit mycket bättre på att stanna upp och mer aktivt välja hur jag vill agera istället för att gå igång med “autopiloten” som jag ofta gjorde innan. Jag har också fått en annan syn på många situationer i livet t ex att inte lika lätt döma andra utan att istället försöka förstå beteendet, varför…”

Susanne, 53 år