Retreats & Workshops

Är du villig att möta dig själv i acceptans, ödmjuk kärleksfullhet och öppna dig för nya tankar och insikter? För någon dag eller några timmar lämna det yttre bruset och få en chans att sjunka in i dig själv och hitta tillbaka till fokus?

Ordet retreat betyder att dra sig tillbaka. Då du för några dagar lämnar den yttre världens brus få du en chans att sjunka in i dig själv. Du får möjlighet att låta tankar och känslor komma och gå. Kanske behöver du bara vila i stillheten och gemenskapen som skapas. Du vänder blicken inåt men blir inte avskärmad och du fokuserar dig själv men blir inte övergiven. Du behöver inte ha några förkunskaper för att följa med och du ska inte prestera något, så du kommer precis där du är.

Genom övningar i mindfulness och till exempel yoga tränar du dig i att släppa taget om det ständiga tankeflödet, möta dig själv, bli grundad och genom det lättare se vad som är viktigt på riktigt för just dig. Du kommer att träna och få verktyg med dig för att bättre släppa taget för att kunna vara mer i nuet.

Du kommer att upptäcka och uppleva stillheten som skapas i vår gemenskap, som egentligen alltid finns där som en källa att hämta inspiration och kraft ur.

Att åka på retreat blir som att ta en ”time out” från vardagen. Du åker till en skyddad plats och för en eller några dagar riktar du uppmärksamheten inåt och prioriterar dig själv. Du ger dig helt enkelt egentid och självkärlek.

Beroende på retreat/workshop arbetar jag med olika samarbetspartners och vi som håller i dessa delar varmt med oss av våra erfarenheter från livet.

Hör gärna av dig om du inte hittar det du söker bland de aktiviteter som är inplanerade, om du vill arrangera för egen grupp eller önskar annat upplägg. Läs gärna om tidigare deltagares upplevelser under fliken Kunder & Feedback här på hemsidan.

Inplanerade retreats och workshops hittar du under fliken Aktuellt.