Om1

Christel

Jag har ett stort genuint intresse för människor. Med öppet hjärta, respekt och ett ickedömande förhållningssätt möter jag mina medmänniskor, något som genom åren lett till stora förtroenden både inom arbetslivet och privat.

Genom arbetslivet har jag fått lång erfarenhet av både formellt och informellt ledarskap och jag har bland annat haft roller inom både Finance och Marknad i en stor global organisation. I min senaste roll ansvarade jag för vårt kundarbete och var här en del av ledningsgruppen. Jag arbetade bland annat med förändrings- och strategiarbete, account management, projekt- och processutveckling.

Ett flexibelt och varmt ledarskap tillsammans med struktur har jag sett göra skillnad för mina kunder/klienter, medarbetare och kollegor.

Jag är mamma till fyra barn. Vårt första barn föddes svårt sjuk och vi förlorade henne efter några månader. Tiden och upplevelserna vi fick tillsammans med Emelie gjorde stora avtryck i våra liv och vi fick insikter för livet. Detta har jag skrivit om i boken Heal My Voice Sweden™, Frigörande Röster.

Jag är en glad, positiv och nyfiken person. Utifrån hur livet och arbetslivet har format sig har jag fått nya insikter och perspektiv. Jag har sett att det finns flera vägar till läkande och växande och även insett vikten av att stanna upp, lyssna inåt och att välja sina tankar.

Jag brinner för mötet med människan och det bästa jag vet är att få jobba med personers utveckling och genom det få se dessa utvecklas, bli bättre på att leda sig själva och ta nästa steg i sina liv mot sina drömmar.

Utbildningar jag har gått:

  • Beteendevetenskaplig grundkurs, Lunds Universitet
  • Diplomerad coach enligt ICF riktlinjer, Your Vision Coach Academy
  • Certifierad handledare för sorgbearbetning, Svenska institutet för sorgbearbetning
  • Certifierad mindfulnessinstruktör, Mindfulnesscenter, MFC, Ola Schenström
  • Flera utbildningar inom ledarskap och personlig utveckling via bland annat Tetra Pak och Unfold Transformation