Kunder & feedback

Feedback från företagskunder och klienter.

 

FÖRETAG

Christels ”Mindfulness på arbetsplatsen” är mycket uppskattad av de medarbetare på Tetra Pak som gått kursen. Hon visar på hög kompetens och en fantastisk förmåga att förmedla budskapet. Det ger inte bara en positiv känsla för stunden utan visar på stora förändringar i förhållningssätt och medvetenhet i val även på sikt. Denna kurs kommer vi fortsätta erbjuda våra anställda.”
/ Anna Stålnacke, Verksamhetschef / Head of Occupational Health and Safety AB Tetra Pak

“Vi ville erbjuda alla medarbetare en utbildning som stärker vårt försvar mot en stressfylld arbetssituation. Det är en utbildning som var och en kan ta till sig utifrån sin egen situation och bygga på ibland befintliga kunskaper. Det har varit ett bra sätt för oss som arbetsplats att lyfta fram diskussionen och ta tag i frågor som annars kan bli reducerat till individärenden. Jag kan varmt rekommendera Christel som har en professionell framtoning samtidigt som hon är en trygg och varm guide för gruppen.”
/ Martin Sundberg, Kontorschef & Arkitekt, White Arkitekter AB

“I vår verksamhet har vi ett högt tempo. Vi har toppar i vår arbetsbelastning som är oerhört krävande för personalen. Jag anlitade Christel för att min personal behövde verktyg att hantera stressen i det höga tempot. Christel bjuder mycket på sig själv och  delar med sig av sina egna erfarenheter vilket gör utbildningen mycket trovärdig. Vi är alla mycket nöjda med mindfulnesskursen och kan varmt rekommendera Christel!”
/ Peter Tillberg, Regionchef Skåne, Lantmännen Maskin AB

Har mött mina medarbetare idag och fått massor av spontana kommentarer om att det var en mycket bra dag. Allt tack vare dig! Ska med varm hand rekommendera dig till mina kolleger på kliniken.”
/Annika Andersson Enhetschef Verksamhetsområde Kirurgi Skånes Universitetssjukhus i Malmö

“A skilled communicator with a good sense of what’s important and what’s not. Have a special way of combining seriousness and humour that give room for open discussions and also creates an atmosphere of integrity and trust. Very good in mapping and understanding the need. Always prepared to change to improve and receives constructive feedback well and alter the service accordingly.”
 / Tetra Pak

 

COACHING

“När jag kom till dig kändes allt hopplöst och jag kunde inte se igenom min situation. Efter att ha börjat ta itu med alla jobbiga frågor du ställde började saker klarna och nu vet jag precis hur jag behöver ta mig vidare. Just nu. Vill verkligen rekommendera Christel som coach” / Jennifer

“Jag har en lång och smärtsam resa bakom mig. När jag kom till dig såg jag inget ljus i mörkret, det var som att jag stod på ingenting. Det har varit en kraftfull process. Nu känner jag att jag har fotfäste igen och jag har till och med en plan för både hösten och våren vilket känns underbart.” / Anna-Lena

“Det är första gången som jag kommit i kontakt med coaching och jag kan bara säga att det verkligen har hjälpt mig för att komma vidare efter min svåra separation. Mycket som har blottlagts. Tidigare kändes det som att jag satt fast men nu har det blivit  klarare vad som är viktigt för just mig och hur jag nu vill ta mig vidare. Tack för att jag fick träffa dig.” / Pernilla

“Du såg Mig och tryckte på de ömma knapparna. Min situation känns nu mycket klarare och jag inser att jag inte behöver skynda till förändring, istället välja in mer av det jag jag mår bra av. TACK!” / Maria

“Jag trodde aldrig att jag skulle berätta så mycket för dig, jag har berättat mer än vad jag gjort för någon annan. Har fått verktyg med mig som hjälp att hantera min situation framöver.”

 

 SORGBEARBETNING

Jag sökte upp Christel med en otydlig önskan att ändra på något, oklart vad. Christel föreslog efter ett första samtal sorgebearbetning och det kändes direkt som om hon träffat rätt. Med fingertoppskänsla och en absolut närvaro ledde hon mig sedan igenom processen, ibland genom att tillfälligt avvika från den för att följa ett spår som kanske inte direkt hörde dit men som behövdes för att bilden skulle bli komplett. Skicklig, modigt och väldigt insiktsfullt. Jag är glad att ha delat den här upplevelsen med Christel och känner att jag fått ett kraftfullt verktyg att själv jobba vidare. Hela processen präglades av närvaro, lyssnande och träffsäker intuition, för att sammanfatta det med ett ord så kändes det sant. Tack.”
/  Christer Häggström

“Jag kände att jag stod och stampade och kom inte vidare i livet. Något saknades, men jag visste inte vad. Jag hade kämpat med mina känslor och relationer under lång tid. Christel guidade mig till att öppna upp för mitt sanna jag och möta de motstånd jag byggt upp. Jag kände snabbt tillit till henne, och lärde mig att öppna upp hjärtat för möjligheten att välja för mig. Jag är så tacksam för att jag gav mig själv möjligheten att träffa Christel för mitt eget växande skull. Hon är fantastisk!”
/ Johanna

“Sorgebearbetning har betytt oerhört mycket för mig. Det har varit en lång resa och den kommer att fortsätta men det går på rätt håll och det känns väldigt bra. Jag är inte lika hård mot mig själv, utan tänker att jag gör så gott jag kan och försöker ta dag för dag och vara kärleksfull mot mig själv. Jag har några tuffa upplevelser bakom mig. Jag hanterar dessa situationer annorlunda idag och några har jag redan lagt bakom mig. Tidigare kände jag en enorm tomhet och nedstämdhet, jag var också bra på att älta saker och ting fram och tillbaka, men det har blivit betydligt bättre. Jag har mer energi och livslust idag.  Sorgbearbetning med Christel är något som jag varmt kan rekommendera”
/  Maria Jöryd

“Jag har många långa års smärtor bakom mig. Känner att detta arbete har tagit mig vidare till nästa steg för mig. Jag har släppt taget om en del och känner större förståelse och acceptans över varför det har varit som det har varit. Jag ser att vi har följt en process men har också känt att så mycket mer har tagits med och in i detta arbete. Tacksam mot mig själv för att jag valde in detta. Tack Christel”
/ Andreas

“Tänker och känner på ett helt nytt sätt när det gäller pappa. Förstår på ett bättre sätt och känner att jag har släppt taget om det som varit. Jag är idag lugn i mötet med honom och behöver inte längre lägga energi på detta. Tack till dig för värmen och tryggheten som fanns där genom hela processen.”  /  Marie

 

 MINDFULNESSKLASSER

“När jag kommer från övningarna vi gör i grupp känner jag mig pigg, alert och väldigt fokuserad”

”Mindfulness har gett mig mindre stress, att fokusera en sak i taget, slutföra och ta nästa sak. Piggare med mer energi som håller i sig hela dagen. Insikt som gör att jag tänker mer på hur jag reagerar, svarar, prioriterar.”

“Verktyg för att kunna stanna upp och bara vara i nuet. Kroppsscanning har hjälpt mig kunna somna utan sömntabletter.”

“Jag upplever att jag genom att försöka vara mer medvetet närvarande kan hantera stressade situationer både på jobbet och privat i en betydligt lugnare sinnestämning.”

”Mindfulness, vilken fantastisk start på veckan det är. Det skapar ett lugn inför veckan som är oerhört nyttigt. Att vara medveten om vad du gör och hur du responderar på input är viktigt. Framförallt så har jag tagit till mig SOAS och försöker tänka i dessa banor hela tiden”

“Tack för att du lät mig komma med i mitten av kursen. Jag blev sjukskriven senare och orkade då inte. Men de få gångerna jag var med hjälpte jättemycket och jag har mediterat ca 15 min minst en gång om dagen och fått ner min stressnivå. Är också mer medveten i nuet. Så TACK!!”

“Fått en annan syn på många situationer i livet t ex att inte döma andra utan att istället försöka förstå beteendet, varför…”

“Jag har blivit mycket bättre på att stanna upp och mer aktivt välja hur jag vill agera istället för att gå igång med “autopiloten” som jag ofta gjorde innan.”

“Tycker det är givande och jag har blivit mer medveten om vissa saker och du är en helt fantastisk ledare. Men det är också jobbigt, idag var en sådan dag. När dina ord stämmer så precis och det känns som det är mig du pratar om.”

 

RETREATS

“Reser hem fylld av energi! Den kravlösa tystnaden i grupp var underbar och lärorik för mig som alltid trott att jag enbart kan “gå igång” i sociala sammanhang. Stort tack för att jag fått ta del av all er kunskap och klokskap. Jag vill gärna återvända in i detta “tillstånd” ihop med er <3″

“Bra med stunder i tystnad. Man slipper kravet på att vara social, samtidigt som det blir “intressanta” samtal när man får prata. Jag känner mig hoppfull inför framtiden. Ska försöka tycka att jag duger som jag är. Uppskattar att ni bjuder på er själva. Allt ni säger känns äkta och sant och ärligt.”

“Tar med mig era genuina leenden och er ödmjukhet. Åker härifrån i total viktlöshet och med sinnesfrid.”

“Fantastiskt fin retreat! Tack! Har fått så mycket med mig och tankar/insikter om vad jag vill prioritera och hur jag vill leva mitt liv.”

“Första gången retreat. Wow. Skönt att vara i tystnad. Att få gå i sin lilla bubbla. All denna härliga musik.”

“Fantastisk upplevelse som jag tar med mig (försöker) i vardagen :). Andas, var i nuet, upplev tiden fullt ut.”

“Tack till Er. Helgen var den bästa gåvan jag fått av mig själv på riktigt länge.”

“Åker härifrån med varma känslor och lämnar negativa känslor kvar i Vik.  Det är obetalbart att få dra sig tillbaka och bara vara.”