Jag håller publika inspirationsföredrag/föreläsningar inom bland annat följande områden:

Mindfulness

Det coachande förhållningssättet

Vad drömmer ditt
hjärta om?

Sorgbearbetning

Mindfulness

Ni får under dessa inspirationsföredrag ta del av:

 • Vad Mindfulness är och vad det kan bidra med
 • Om människans ursprung och vad som händer i kroppen när vi inte har balans vs har balans mellan aktivitet och vila/återhämtning
 • Vad visar vetenskapen/resultaten i forskningsstudier på vad mindfulness kan bidra med
 • Vad de som har tränat mindfulness upplever
 • Göra en-två mindfulnessövningar
 • Får konkreta övningar/verktyg med er att använda i vardagen för att bättre hantera stress

Beroende på vad ni vill få ut av detta och vad ni vill att personalen ska få uppleva – varar dessa tillfällen/träffar på allt mellan två timmar till en heldag.

Kontakta mig gärna på tfn 0706-500855 eller mejl christel.lilja@nyinsikt.com för en första förutsättningslös diskussion utifrån era behov.

Läs mer om Mindfulness Företag.

Det coachande förhållningssättet

Vi startar med att urskilja vad coaching är och vad det coachande förhållningssättet innebär, bland annat med hjälp av vedertagna modeller för detta.

Vi kommer att göra övningar så att deltagarna praktiskt får träna och känna skillnaden på när man både får/inte får respektive ger/inte ger coaching.

Tillsammans med mina många år som ledare och chef i näringslivet slussar jag er igenom denna workshop i närvaro, fokus och värme.

Varmt välkommen att kontakta mig för förutsättningslös första diskussion på tfn 0706-500855 eller mejl christel.lilja@nyinsikt.com.

Läs mer om Coaching Företag

Boka tid

Vad drömmer ditt hjärta om?

En inspirationsföreläsning som tar sitt avstamp från att splittringen omkring oss har ökat. Det är mycket som tar vårt fokus och det krävs mer av oss för att ge oss det vi behöver.

Vi kommer att beakta vad som händer fysiskt i kroppen när vi tränar vårt hjärta och hjärna och du kommer också att få ta del av personers upplevelser … som har valt att stanna upp, stilla sitt sinne och lyssna lite mer inåt.

När du går hem har du fått lyssna på ditt hjärta och du har också med dig konkreta åtgärder på vad du vill välja in/bort för att komma vidare mot dina drömmars mål.

Sorgbearbetning

Vi kommer under denna föreläsning gå igenom;

 • Vad sorger / förluster är
 • Våra egna reaktioner i samband med en förlust
 • Vår omgivnings reaktioner då vi sörjer
 • Hur man konstruktivt kan bearbeta sorgen … för att därmed släppa taget och gå vidare i livet
 • Vad de som har gjort sorgbearbetning känner

Jag kommer under denna föreläsning även berätta om en del av mina upplevelser då vårt första barn föddes svårt sjuk och som vi förlorade efter några månader. Läs mer om Sorgbearbetning Företag.

Varmt välkommen att kontakta mig!

Referenser

”Jag är mycket nöjd och glad för att du inledde dagen med oss på ett så bra sätt. Det skapade fortsatt diskussion kring stress och vikten av återhämtning efteråt på kontoret.
Några ord från deltagarna;
– att hellre börja meditera/andas i medveten närvaro i bara några minuter … än att inte göra det alls
– uppskattade att du delade din berättelse om vad du gått igenom och varför du valde in meditation
– att dina exempel var från allas vår vardag”

Heléne Sebrén
HR Castellum

”Tack för intressant och givande föredrag. Skapade medvetenhet och gav oss nya insikter. Vi fick intressant och bra dialog för gruppen. Frågor att jobba vidare med för att skapa en bättre arbetsmiljö. Också spännande att få prova på ett par mindfulnessövningar. Flera som var förvånade av effekten efteråt av övningarna. Tack igen.”