Alternativ Ny Insikt

Retreats & Workshops

Har ni anställda som behöver ta en “time out”?
Ledare och medarbetare som behöver kunna vara mer medvetet närvarande och genom det hitta tillbaka till fokus, få ny energi och inspiration?
Personer som är villiga att möta sig själv i acceptans och som är öppna för nya tankar och insikter.

Genom övningar i mindfulness och till exempel yoga får man här träna sig på att släppa taget om det ständiga tankeflödet. Här får man möta sig själv, bli grundad och genom det lättare se vad som är viktigt på riktigt. Den anställde kommer att träna och få verktyg med sig för att bättre kunna vara i nuet.

Personen kommer att upptäcka och uppleva stillheten som skapas i gemenskapen. En stillhet och fokus som egentligen alltid finns där som en källa att hämta inspiration och kraft ur.

Att åka på retreat blir som att ta en paus från vardagen. För en dag eller några dagar riktar man uppmärksamheten inåt och prioriterar sig själv. Fyller på med energi och får hjälp med att hitta tillbaka till det som är rätt fokus för just sig själv.

Beroende på retreat/workshop arbetar jag med olika samarbetspartners. Vi är utbildade inom våra olika professioner och delar varmt med oss av våra erfarenheter. Läs gärna om tidigare deltagares omdöme under fliken Kunder & Feedback här på hemsidan.

Det går att få ett skräddarsytt retreat eller workshop för en eller flera dagar både individuellt och för grupp. Det går också att delta i något av de retreat/workshops som redan finns inplanerade i kalendern, se under fliken Aktuellt.

 

Kontakta mig gärna på 0706-500855 eller på christel.lilja@nyinsikt.com så diskuterar vi det upplägg som passar bäst för er.