Retreats & Workshops

Har ni ledare och medarbetare som behöver ta en “time out” för att hitta tillbaka till fokus, få inspiration och hitta ny energi? Kanske för att skapa större medveten närvaro och genom det öppna upp för nya tankar och idéer?
Eller kanske bara få träffas kring olika fokusområden för att skapa vi-känsla och gemenskap?

Om Retreats & Workshops

För någon timme eller dag lämnar du/ni vardagens brus och skapar förutsättningar för nya tankar och idéer genom närvaro och fokus.

Detta görs antingen på er arbetsplats eller på annan plats. Miljön och gemenskapen bidrar till att det blir lättare att öppna upp och fritt låta tankar komma och gå.

Ny Insikt erbjuder

Inspirationsföredrag inom bland annat mindfulness, närvarande ledarskap, coaching, sorgbearbetning.

Vi skräddarsyr upplägg utifrån era behov och inslag att ha med utöver ovan kan vara t ex stress, yoga, det coachande förhållningssättet, feedback, vikten av fysisk rörelse med mera. Vi varvar föreläsningarna med övningar för både kropp och sinne.

Utförandet sker inom ramen för Ny Insikt och beroende på upplägg och innehåll ibland även tillsammans med någon professionell samarbetspartner.

Uppdragen erbjuds både individuellt och i grupp för både företag och privatpersoner och den anställde kommer att träna och få verktyg med sig för att bättre kunna vara i nuet. Deltagaren kommer också att upptäcka och uppleva stillheten som skapas i gemenskapen. En stillhet och fokus som egentligen alltid finns där men som inte alltid är så lätt att hitta.

Förutom att få ett skräddarsytt retreat eller workshop går det också att delta i något av de retreat/workshops som redan finns inplanerade i kalendern, se under fliken Aktuellt.

 

Kontakta mig gärna på 0706-500855 eller på christel.lilja@nyinsikt.com så diskuterar vi det upplägg och innehåll som passar bäst för er.