Coaching / samtal

Vill ni se medarbetarna växa, utvecklas och bättre nå sin verkliga potential?

Få medarbetare som tar ansvar för sin egen utveckling och tar nya steg mot att bättre leda sig själv och andra?

Om Coaching

Coaching är kraftfullt och riktar sig till personer som vill utvecklas och ta nya steg mot att bättre leda sig själv och andra. Coachingen kan hjälpa till i allt från förändringar på jobbet, karriären, i relationen till sig själv och andra och inte minst till livspusslet i sig självt det man kallar livscoaching.

Du som ska coachas är redo, vill utvecklas och ta nästa steg för att bättre nå din verkliga potential. Kanske har du just nu inte tillgång till alla svar och vet inte exakt vad du vill, men du är beredd att ta ansvar för din egen utveckling och vill jobba fokuserat med detta.

Beroende på var du är på din personliga resa ökar coaching generellt personens klarsyn, fokus och den medvetna närvaron. Du får med dig verktyg som tillsammans med din egen klokskap hjälper dig vidare i det som du vill förändra eller uppnå. Självkänslan stärks och man får helt enkelt lättare för att fatta beslut.

Ny Insikt erbjuder

För att få ut mesta möjliga av vårt samarbete inser chefen/medarbetaren att tid och energi behöver investeras.

Jag coachar både chefer, ledare och medarbetare som vill bli bättre på att leda sig själv och andra. Jag coachar också chefer och ledare i det coachande förhållningssättet – för de som vill bli bättre på att coacha andra.

Som coach är jag inkännande, omtänksam och varm.  Jag ställer kraftfulla och utmanande frågor. Jag utmanar dig att se på din situation utifrån nya perspektiv och ger dig återkoppling på det jag ser och hör dig säga. Utifrån de mål du sätter upp leder våra samtal till handlingar som du själv jobbar vidare med mellan våra träffar.

 

För coaching i Lund ses vi på Hälsans Hus alternativt via Skype eller annat webbaserat verktyg. Leder samarbetet till coaching för flera personer på ert företag – finns även möjligheten att jag kommer till er.

Ser fram emot att höra ifrån er – kontakta mig gärna på 0706-500855 eller på christel.lilja@nyinsikt.com så diskuterar vi förutsättningslöst utifrån dina eller ditt företags behov.

Boka tid

Ny Insikt erbjuder också företagsworkshops i det coachande förhållningssättet. Läs mer här.

Läs om tidigare kunder/klienters omdöme om coaching under fliken Referenser.