Coaching / samtal

Vill ni se medarbetarna växa, utvecklas och bättre nå sin verkliga potential?

Få medarbetare som tar ansvar för sin egen utveckling och tar nya steg mot att bättre leda sig själv och andra?

Om Coaching

Coaching riktar sig till personer som vill ta nya steg mot att bättre leda sig själv och andra. Coachingen kan hjälpa till i allt från förändringar på jobbet, i relationen till andra och sig själv och inte minst till livspusslet i sig självt det man ibland kallar livscoaching.

Personen som ska coachas är redo, vill utvecklas och ta nästa steg för att bättre nå sin verkliga potential. Kanske har personen just nu inte tillgång till alla svaren och vet inte exakt vad den vill, men är beredd att ta ansvar för sin egen utveckling.

Beroende på var den anställde är på sin personliga resa ökar coaching generellt individens klarsyn, fokus och den medvetna närvaron. Självkänslan stärks och personen får lättare att fatta beslut.

Medarbetaren får här med sig verktyg som tillsammans med den egna klokskapen hjälper personen vidare i det som han/hon vill förändra eller uppnå. Det blir lättare att öppna upp för nya tankar och insikter där den anställde helt enkelt får lättare för att leda sig själv mot sina mål.

Ny Insikt erbjuder

För att få ut mesta möjliga av vårt samarbete inser chefen/medarbetaren att tid och energi behöver investeras.

Jag coachar både chefer, ledare och medarbetare som vill bli bättre på att leda sig själv och andra. Jag coachar också chefer och ledare i det coachande förhållningssättet som vill bli bättre på att coacha andra.

Som coach är jag inkännande, omtänksam och varm. Vi arbetar mot tydligt uppsatta mål där jag genom frågor och kontinuerlig återkoppling, på det jag ser och hör klienten säga/inte säga, utmanar till att ta nästa steg.

För coaching i Lund ses vi på Hälsans Hus alternativt via Skype eller annat webbaserat verktyg. Leder samarbetet till flera coachingsamtal på ert företag – finns även möjligheten att jag kommer till er.

Ser fram emot att höra ifrån er – kontakta mig gärna på 0706-500855 eller på christel.lilja@nyinsikt.com så diskuterar vi förutsättningslöst utifrån dina eller ditt företags behov.

Boka tid

Ny Insikt erbjuder också företagworkshops i det coachande förhållningssättet. Läs mer här.

Läs om tidigare kunder/klienters omdöme om coaching under fliken Referenser.