Coaching / samtal

Står du i ett vägskäl och längtar efter att få följa ditt hjärta, din känsla och leda dig själv utifrån det? Behöver du ett bollplank för att få hjälp med att se nya perspektiv?

Om Coaching

Coaching är kraftfullt för dig som är beredd att ta nästa steg. Du kanske just nu inte har tillgång till alla dina svar och vet inte exakt vad du vill. Du inser att du behöver investera tid och energi för att fullt ut vara hemma i dig själv och det du vill få ut av livet … och här brukar coaching bidra och göra skillnad.

Som coach är jag inkännande, omtänksam och varm.  Jag ställer kraftfulla och utmanande frågor. Jag utmanar dig att se på din situation utifrån nya perspektiv och ger dig återkoppling på det jag ser och hör dig säga. Utifrån de mål du sätter upp leder våra samtal till handlingar som du själv jobbar vidare med mellan våra träffar.

Områden som kan utmana och där coaching brukar hjälpa kan vara från till exempel hitta balans i livet, arbetssituationen, relationen till dig själv, relationen till andra, följa drömmar, karriären, föräldrarrollen, träning, annat som inte blev som du tänkt och drömt om … till att följa det hjärtat drömmer om.

Du får

Beroende på var du är på din personliga resa ökar coaching generellt ditt fokus och medvetna närvaro. Självkänslan stärks och hinder och begränsningar försvinner. Din klarsyn ökar och du får helt enkelt lättare för att fatta beslut.

Du får med dig verktyg och handlingar som tillsammans med din egen klokskap hjälper dig vidare i det du vill förändra eller uppnå. Du får ny insikt och ser nya perspektiv, känner dig mer öppen och får helt enkelt lättare för att leda dig själv mot dina drömmas mål. Du blir mer du.

Jag bjuder på ett första förutsättningslöst möte (via videomöte eller telefon) på 15 minuter utan kostnad. Utgångspunkten vid detta möte är var i livet du är just nu. Detta första samtal handlar främst om att skapa förtroende och tillit för vårt fortsatta arbete tillsammans. Vi bokar därefter upp tid för vårt första samtal.

Vi träffas i Lund, via FaceTime eller Skype alternativt annat webbaserat verktyg. Boka tid direkt via länken nedan alternativt kontakta mig på 0706-500855 eller på christel.lilja@nyinsikt.com så diskuterar vi utifrån dina behov.

Boka tid

“Det är första gången som jag kommit i kontakt med coaching och jag kan bara säga att det verkligen har hjälpt mig för att komma vidare efter min svåra separation. Mycket som har blottlagts. Tidigare kändes det som att jag satt fast men nu har det blivit  klarare vad som är viktigt för just mig och hur jag ska ta mig vidare. Tack för att jag fick träffa dig.” / Pernilla

Läs gärna om fler klienters omdöme om coaching i Lund hos mig under fliken Kunder & Referenser här på hemsidan.