Coaching / samtal

Står du i ett vägskäl och längtar efter att få följa ditt hjärta, din känsla och leda dig själv utifrån det? Behöver du ett bollplank för att få hjälp med att se nya perspektiv?

Om Coaching

Du har just nu inte tillgång till alla dina svar och vet inte exakt vad du vill. Du inser att du behöver investera tid och energi för att fullt ut vara hemma i dig själv och det du vill få ut av livet.

Du får

Som coach är jag inkännande, omtänksam och varm.  Jag ställer utmanande frågor och ger dig kontinuerlig återkoppling på det jag ser och hör dig säga.

Beroende på var du är på din personliga resa ökar coaching generellt ditt fokus och din klarsyn. Självkänslan stärks och du får lättare att fatta beslut. Du får här med dig verktyg som tillsammans med din egen klokskap hjälper dig vidare i det du vill förändra eller uppnå. Du får lättare för att sortera vad som är viktigt och får helt enkelt lättare för att leda dig själv mot dina drömmas mål. Du känner dig genom denna nya öppenhet också mer levande.

Jag bjuder på ett första förutsättningslöst möte (via videomöte eller telefon) på 15 minuter utan kostnad. Utgångspunkten vid detta möte är var i livet du är just nu. Detta första samtal handlar främst om att skapa förtroende och tillit för vårt fortsatta arbete tillsammans. Känns detta bra bokar vi därefter upp tid för vårt första samtal.

Vi träffas i Lund, via FaceTime eller Skype alternativt annat webbaserat verktyg. Boka tid direkt via länken nedan alternativt kontakta mig på 0706-500855 eller på christel.lilja@nyinsikt.com så diskuterar vi utifrån dina behov.

Boka tid

“Det är första gången som jag kommit i kontakt med coaching och jag kan bara säga att det verkligen har hjälpt mig för att komma vidare efter min svåra separation. Mycket som har blottlagts. Tidigare kändes det som att jag satt fast men nu har det blivit  klarare vad som är viktigt för just mig och hur jag nu vill ta mig vidare. Tack för att jag fick träffa dig.” / Pernilla

Läs gärna om fler klienters omdöme om coaching i Lund hos mig under fliken Kunder & Referenser här på hemsidan.